torstai 3. tammikuuta 2013

Vuonna 2012 tapahtui.Paljon.


2012. Mitä tapahtui?

Join paljon kahvia. Yksin ja yhdessä.


Löysin uudelleen kanakoivet. Ruokana. Hiero ennen uuniin laittoa  paprikalla, palmusokerilla, suolalla, sitruunalla.


Luistelin ensimmäiseen kertaan seitsemään vuoteen. Ja aion jatkaa tänä vuonna.Kävin uusissa kivoissa paikoissa. Mikan kanssa ja muutenkin. Lempipaikka ravintola Patrona, Annakatu.Hoidin edelleen Pinttiä, Siggeä ja uutena Thoria. Bulevardilla, KOFFin tallissa.Vietin Pyhätunturilla Pääsiäisen kuopiolaisen lastenvahdin, töölölöisen prinsessan, kreikkalaisen opettajan ja oman perheen kanssa. Ehkä tänä vuonna uudelleen.Kyynärpää leikattiin vuoden tuskan jälkeen. Viikko sen jälkeen juoksin Hki City Runin.Ensimmäinen Taste of Helsinki järjestettiin. Minä, Nella ja Mika maisteltiin oluita ja ruokia. Satoi.Löysin Musiikkitalon kahvilan. Yksi parhaista lasten kanssa. On nimittäin tilaa juosta.Järjestettiin Nellan kanssa olutjaruoka-illallisia. Grillaten, iPhonen valossa tai sateen alla.Sisustin. Eli liimasin seinään liitutaulukalenterin. Ihan paras, Ferm Living, Finnish Design Shop.Tein indonesialaista ruokaa. Sain matkakuumeen. Ja surffikuumeen.Astuin takaisin Apple-maailmaan. Luojan kiitos. Olutguruni Brooklnyn Breweryn panimomestari Garrett Oliver tuli ja veti olut-illallisen Farangissa. Ihanaa.Grillattiin Pakilassa. Ja syötiin konvehteja.Oli Juhannus Misun landella. Silloin Andi täytti neljä vuotta.Oltiin landella Balaton-järven rannalla. Crazy hungarian familyn kanssa.Olin Roskildessä työkavereiden kanssa. Paras festari ever. Kiitos Riikka.Harri tuli käymään, leivoin sen lempijuttua. Aleksantereita. Nyt aprikoosilla.Tero tuli käymään perheineen Meksikosta. ja toi tostadoita. Luv Tero.Oli Flowssa Katrin kanssa. Mukana ensimmäistä kertaa myös Tara ja Eikka.En vieläkään kyllästynyt lempimaisemaani kotihoodeilla.Vietimme muutamaakin Ravintolapäivää. Indonesian style Lehtisen toisen perheen kanssa.Suureen perheeseeni tuli uusi tyttöjäsen. Tervetuloa Marikki.Ostin uudet kengät. Monet. Mutta parhaat ovat Annielit. Tai Vanssit.Atti täytti kaksi vuotta. Maman vauva.Kävin Roomassa unkarilaisessa perheseurassa. Ikuinen kaupunki. Kyllä.Onnistuin tekemään täydellisen pizzapohjan. Ja Planet Hollywoodin Chicken-BBQ-pizzaa muistuttavan pizzan.


Mika yllätti Tanskan-matkalla. Kööpenhamina. Sydän. Varsinkin Mikkellerin baari ja sen oluet.Olin monissa hiluissa. Ellen, Indiedayssin ja muiden.Hard Rock Cafe avattiin. Jenkki-meininki.Tein ensimmäistä kertaa kurpitsalyhdyn. Ja ruokaa kurpitsasta.Söin kokonaisen juuston. Lämmitettynä. (Mika ei tykänny, eli uhrauduin).Tein itse joululahjat. Ja söin osan.Join olutta. Täällä ja ulkomailla. Aina hyvässä seurassa.

Vuoden saldo on hyvä. Olin hyvin paljon enemmän onnellinen kuin onneton. Muutama surullinen asiakin tapahtui, mutta enemmän iloisia asioita.

Hyvä vuosi. Kaiken kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti