Sitä on burgerina tarjolla Cantina Westin Burgeri-viikoilla. Majavaa. Joo-o.
Ja biisoniakin.
Majava oli vähän jännän makuista mutta hyvää, biisoni tosihyvää.
On siellä myös tripla juustoburgeria, juusto-pekoniburgeria ja veget- ja seafood-burgerit kaikille burgeri-faneille. Ja bataattiranskalaiset.
Oluet oli toki suunniteltu sopimaan burgereiden kanssa. Ja minä olin puhumassa oluen ja burgerin hellästä liitosta lehdistötilaisuudessa.
Oma EHDOTON suosikki burgerin kuin burgerin kanssa on Brooklyn Lager. Sitrusmainen humalointi joka sopii tukevan burgerin kanssa aina. Oluen maltaisuus taas toimii ruuan suolaisuuden kanssa. Kyllä.
Söin todella paljon.
Eli kannattaa mennä, jos burgerit ja ISOT annokset kiinnostaa. Viikot menossa Cantinassa 17.2. asti.
Ps. Aina oppii uutta; Opin että majavaa voi syödä ihan niin kuin muitakin nisäkkäitä. Siis myös fileenä. Se tulee Virosta, missä sitä metsästetään. En tiennyt että sitä edes voisi metsästää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti