torstai 10. tammikuuta 2013

Kaikki syö jauhelihaa

Suomalaisten suosikkiraaka-aine on jauheliha. Se on tutkimuksin todistettu. Suomalaisten top kymppiruuista puoleen tulee jauhelihaa. Katso itse, lista löytyy TÄÄLTÄ.

Ja kun katselin oman blogini reseptejä, niin onhan sitä jauhelihaa tässäkin blogissa; fajitaksia, lihapullia, pastaa, uunivuokaa, tostadoja ja Tytin ehdottoman hyvä LASAGNE.

Lasagne-ohjeen laitan tähän linkkinä, koska tein sitä juuri. Ja koska siinä on jauhelihaa.



Katso Tytin lasagne TÄÄLTÄ.

1 kommentti:

  1. Hassua sinänsä, että itselläni on viimeisen vuoden aikana tullut jauhelikiintiö täyteen. Kyllähän sitä syön, mutta selvästikin verraten vähän. Lasagnessa jauheliha on korvautunut kokonaan soijarouheella ja perusjauhelihakastikkeeseenkin olen uskaltanut laittaa puolet jo rouhetta. Kyseessä on epäilemättä myös siirtymiseni kestävämpään elämäntapaan ja siinä samassa myös lihatuotteiden vähentäminen. Luomujauhelihaakin toki saa, hinta vaan on masentava eli lähes 2,5 kertainen. Mutta jos jotain jauheliharuokaa teen lähiaikana, olkoon se nachogratiinia: siitä ei jauhisruoka parane.

    VastaaPoista