maanantai 28. tammikuuta 2013

Vesirokkoviikonlopun huippukohtia ja lastenhuoneen sisustus


Tämä viikonloppu on vietetty vesirokon merkeissä. Sisällä. Lastenhuoneessa. Huippukohtina hetki ravintola Demon 10vuotisjuhlissa (kuvia täällä) ja oman maman seura ja kanakeitto (resepti täältä).Meillähän sitten saa piirtää lastenhuoneen seinään. Se onkin sitten ainoa seinä. Ja hyvin on pitänyt. Mihinkään muuhun seinää ei ole tullut viivaakaan. Myös muuttuva taidenäyttely tapahtuu tällä seinällä. Omia ja vierailijoiden teoksia. Löytyypä sieltä myös maininta "KISS is best".Lattia on näyttänyt tältä koko viikonlopun. Autojen lisäksi playmobilit, petshopit, barbit ja muumit. Palapelit, autorata, korut. Ja mama kerääjänä.


Aika vahvaa statementtia sänkyjen yllä. Marikki on ainoa poikkeus tästä.

Vesirokko on kyllä hassu ja kiusallinen sairaus. Andi on ihan täynnä näppyjä, niitä on jopa silmissä. Kutina oli ihan sietämätöntä, kylmillä kääreillä, etikkavedellä ja apteekin PovClin-vaahdolla vähän helpotti.

Nyt Attikin on kipeä, mutta jännytys on yhä päällä; onko tämä flunssaa vai tuleeko vesirokko nyt. Ja jos ei tule, niin tuleeko se ensi viikolla. Vesirokolla kun on kivan(!!) pitkä itämisaika.  Tarhassa puolet Andin ryhmästä on nyt vesirokossa. Kaiken muun hauskan lisäksi lapsia pitää pitää kotona niin kauan, kun joka näppy on kuivunut ruveksi. Aika kauan. Mutta Andi on onnellinen; vapaa-päiviä vaikka kuinka monta.

Vielä koko viikko kotona. Mitäs leikkejä sitten keksitään?

2 kommenttia:

  1. Paranemisiin,toivoo erittäin flunssainen lukija;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja samoin! Ne blogisi torimakeiset on mun suurinta herkkua! (samantyyppisiä saa täältä ravintola Anista jälkkäriksi. Nam)

    VastaaPoista