perjantai 18. tammikuuta 2013

Oikeassa PRO gaalassa


Kirjoitan Aromilehden sivuille blogia (TÄÄLLÄ) ja siksi sain kutsun horeca-alan tärkeimpään gaalaan, PRO Gaalaan. Tapahtumassa palkitaan jo yhdennentoista kerran PRO-palkinnolla alan parhaimpia toimijoita, kokkeja, tarjoilijoita, baarimestareita niin suurkeittiö- kuin anniskelupuolelta. TÄÄLTÄ voi katsoa kaikki palkitut.

Ihanaa. Ja apua, iltapukujuhla. Piti miettiä puku ja laittaa hiukset kiinni. Ei hirveän tyypillistä minulle.Onnistui se lopulta. Valmistautumiseen meni noin 15 minuuttia. Sitten ystäväni ja bloggaajakumppanini Harri kainaloon ja gaalaan alkushampanjalle.Aluksi shampanjaa, shampanjaa. Ja suomalaista kaviaaria. En tiennyt että sellaista onkaan.Ihana Emma Salokoski viihdytti shampanjan lomassa. Hänellä on niin maailman paras ääni.  Sitten syömään ja kuuntelemaan palkintojenjakoa. Yhdessä noin kuudensadan muun kanssa.
 Ohjelmassa oli paljon kiitospuheita, onnenkyyneliäkin, kivat juontajat Axl Smith ja Meri-Tuuli Linström sekä mainio taikuri Martti Vannas. Me kyllä juteltiin Harrikin kanssa aika paljon.


Alkuruoka tulee, jee! Ja nopeasti tulikin. Palvelu oli erinomaista, ruuat ja juomat tulivat nopeasti ja huomaamattomasti. Kiitos.Alkuruoka oli HYVÄÄ. Sisäfilettä. Toisena alkuruokana tattikeittoa ja häränrinta-pasteija.  Luomuoluella.


Pääruokana kuhaa, perunakakku ja kirkasta voikastiketta. Valkoviiniä. Ihailin sitä miten henkilökunta onnistui tämänkin annoksen tuomaan kaikille kuumana. 

Sitten nautittiin vielä juustoja chili-grannysmith-hillokkeen (jonka idean niin lainaan!) kanssa. Portviiniä. Ja viimeiseksi mantelikakkua, kinuskia ja jäätelöä. Rakastamaani Vin santoa.Ja sitten jatkoille kahville, konvehdille ja avecille. Djnä Axl Smith. Ei huono hänkään.

Ja sitten kotiin. Gaalafiiliksissä. Superkivaa oli.

Lisää gaalatunnelmia: http://aromilehti.fi/ei-kategoriaa/2013/01/gaalatunnelmia-2013/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti