lauantai 5. tammikuuta 2013

Aamiaisia ja lupauksia 2013


Arkena en yleensä syö aamiaista. En van ehdi. Minun aamiaistani edustaa silloin ISO latte, jonka sieppaan mukaan autoon Keravan-matkalle.

Mutta silti. Rakastan aamiaisia. Sekä kotona, mutta varsinkin hotelleissa. Aaminainen on ehkä hotelli-asumisen suurin ilo.

Viikonloppusin kotona lempiaamiaisen valinta on helppo.Luonnonjugurttia, unkarilaista tai kreikkalaista valuvaa hunajaa, pähkinöitä ja jos on marjoja.  Ja latte. Hyvää, helposti syötävää, terveellistä ja kestää sen, jos en heti ehdi syödä sitä.

En nimittäin usein heti pysty, pöydän toiselta puolelta kun kuuluu;

"Mama, lisää leipää/juustoa/kinkkua/mandariiniä! Mama, saisinko kylmää vettä? Mama, Atti varasti mun kinkut"
Mama, miiä haluu jugurtia, miiä haluu kyymää vettä....!Mama, miiäkin kinkkua"

Tänä vuonna haluan yrittää syödä aamiaista myös viikolla. Olen luvannut itselleni yrittää. Tämä vuosi on ruokalupausten vuosi. Lupasin nimittäin myös muuta ruokaan liittyvää: http://aromilehti.fi/blogi/2013/01/ruokalupaukseni-2013/

Saa nähdä miten lupaukset pitävät.

2 kommenttia:

  1. Mulla oli ennen sama ongelma (ilman lapsia)! Mun aamupala oli aiemmin vain lasi vettä ja vitamiinipilleri. Nykyään teen aina illalla smoothien seuraavaksi aamuksi valmiiksi jääkaappiin. Sauvasekoittimella purkki rasvatonta rahkaa, pakastemustikoita, pakastemansikoita, yksi banaani ja loraus mansikkakeittoa sekaisin. Aamulla ei tarvi käyttää yhtään aikaa valmistamiseen ja jos ei ehdi/jaksa juoda kaikkea, loput voi ottaa mukiin mukaan matkalle. Rahkan ansiosta pitää hyvin myös nälkää :)

    VastaaPoista