Tein ekaa kertaa kevätkääryleitä. Kaupassa ei ollut kevätkääryletaikinaa, joten käytin vietnamilaiskevätrullataikinaa mutta fritattuna.
Ja hei, hyvää tuli!
Kiinalaiset kevätkääryleet
1 pkt kevätkääryletaikinaa (löytyy etnisistä kaupoista) tai 1 pkt
riisikevätrullataikinaa (löytyy supermarketeista), 1 purjo suikaleina, 4 porkkanaa suikaleina, kourallinen kevätherneitä, pari lehteä kiinankaalia suikaleina, 2 kynttä valkosipulia puristettuna, 2 tl soijaa, suolaa ja pippuria, seesamsiemenöljyä paistamiseen, öljyä friteeraukseen
Kastike:
½ dl sweet chili-kastiketta, 1 rkl paahdettua seesamsiemenäöjyä, 1 tl riisiviinietikkaa
Kuumenna seesamsiemenöljy wokissa. Lisää valkosipuli. Paista porkkana,
purjo, kevätherneet, kiinankaali ja lisää lopuksi mukaan soija. Mausta suolalla ja
pippurilla.
Jos käytät kevätrullataikinaa, niin avaa se ja laita taikinalevyt kosteiden
pyyhkeiden väliin. Jos käytät
riisikevätrullalevyjä, niin kostuta ne liikkuviksi kuumassa vedessä. Sitten
laita täytettä taikinan väliin, rullaa ja liimaa tiukasti kiinni päistä
vedellä.
Kuumenna öljy kattilassa Friteeraa rullat kullanruskeiksi.
Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa kevätkääryleiden kanssa. Juomaksi vaalea lager, minulle KOFF.
Ps. Kääryleihin voi tunkeä myös kanaa tai äyriäisiä, paista ne silloin alussa seesamsiemenöljyssä.
I got this web site from my friend who informed me regarding this website and at the moment this time I am visiting
VastaaPoistathis web page and reading very informative content here. 경마