perjantai 20. marraskuuta 2015

Juustoa lisukkeineen viikonlopuksi


Onneksi nyt on niin märkää ja pimeää että voi hyvällä omatunnolla istua himassa kynttilänvalossa ja mussuttaa juustoa.

Varsinkin jos tekee sen kanssa paprikahilloketta. Koska paprika on kasvis.

Eli lautasmalli on kunnossa. Haha.




Paprikahilloke

2 paprikaa, 1 rkl öljyä, 1,5 rkl hunajaa, mustapippuria, 1 rkl balsamiviinietikkaa

Paahda paprikoita puolikkaina noin 20 minuuttia uunissa 225 asteessa, niin että niiden pinta tummuu.  Sekoita hillokkeen muut ainekset kulhossa. Ota paprikat uunista ja anna jäähtyä. Irrota paprikoiden kuori, pieni ne ja laita ne kulhoon. Sekoita ja anna seisoa ainakin pari tuntia viileässä. Maista ja lisää hunajaa ja mustapippuria maun mukaan.

Sitten vaan brien kylkeen, lasiin vaalea belgiale, kuten Leffe Blonde tai hyvä saison kuten Saison Dupont. 

Ja jos paprikahilloketta jää, niin  se maistuu myös paistetun possun tai kanan kanssa, jos lisäät hillokkeeseen vähän chiliä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti