Onneksi nyt on niin märkää ja pimeää että voi hyvällä omatunnolla istua himassa kynttilänvalossa ja mussuttaa juustoa.
Varsinkin jos tekee sen kanssa paprikahilloketta. Koska paprika on kasvis.
Eli lautasmalli on kunnossa. Haha.
Paprikahilloke
2 paprikaa, 1 rkl öljyä, 1,5 rkl hunajaa, mustapippuria, 1 rkl balsamiviinietikkaa
Paahda paprikoita puolikkaina noin 20 minuuttia uunissa 225 asteessa,
niin että niiden pinta tummuu. Sekoita
hillokkeen muut ainekset kulhossa. Ota paprikat uunista ja anna jäähtyä. Irrota
paprikoiden kuori, pieni ne ja laita ne kulhoon. Sekoita ja anna seisoa ainakin
pari tuntia viileässä. Maista ja lisää hunajaa ja mustapippuria maun mukaan.
Sitten vaan brien kylkeen, lasiin vaalea belgiale, kuten Leffe Blonde tai hyvä saison kuten Saison Dupont.
Ja jos paprikahilloketta jää, niin se maistuu myös paistetun possun tai kanan kanssa,
jos lisäät hillokkeeseen vähän chiliä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti