Tämä on ihana. Ja helppo. Emmäkestä.
Sunnuntaina söin tätä aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi. Koska sitä oli.
Että näin.
Nutella-sulklaa brownie
200 g tummaa suklaata, 200 g voita, 4 kanamunaa, 3 dl palmu/ruokosokeria, 1 tl vaniljasokeria, 2 rkl perunajauhoja, 1 dl Nutella-tahnaa
Laita leivinpaperia irtopohjavuokaan niin että leivinpaperi tulee
reilusti yli. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vaahdota sokerit ja
kananmunat, lisää voi norona koko ajan sekoittaen, jonka jälkeen
siivilöi perunajauhot. Kaada vuokaan ja laita kahdella lusikalla runsaasti Nutella-nokareita taikinan päälle. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 25-30
minuuttia, kunnes kakku on keskeltä ihan vähän tutiseva. Malta jäähdyttää
kunnolla, koristele tomusokerilla ja nauti.
Juomana vastapainoksi puolikuiva omenasiideri kuten vaikka Crowmoor Apple tai puolikuiva, voimakas omenasiideri kuten Westons Vintage Cider 2014.
Ps. Jos sitä jää, niin seuraavana päivänä se on vielä parempaa. Vaikka portterin kanssa.
Ps. Kuulin että Nutellaan menee 1/2 koko maailman hasselpähkinätuotannosta. Ei ihme.
Ps. Kuulin että Nutellaan menee 1/2 koko maailman hasselpähkinätuotannosta. Ei ihme.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti