perjantai 19. huhtikuuta 2013

Ultramoderni Sacher. Voiko sanoa.


Ei kai tätä muuksi voi sanoa, kun tässä on suklaata ja aprikoosihilloa....?



Tekotapa on niin helppo että melkein hävettää. Yhdistin suklaabrownien ja riisisuklaan parhaat palat aprikoosihillon avulla. Miksi? Koska teki mieli jotain superhyvää.

Tein sitkoisen rapeaa brownieta levyllisen (resepti löytyy täältä). Leikkasin hyvin jäähtyneen levyn kahtia, voitelin toisen puolen Unkarista serkultani saamalta aprikoosihillolla (unkarilaiset ovat MAAILMAN parhaita tekemään aprikoosihilloa. Piste) ja laitoin toisen levyn päälle. Sulatin 100 g maitosuklaata ja laitoin sinne riisimuroja. Kaadon suklaa-riisimuromassan kaksinkertaisebn brownielevyn päälle. Annoin jähmettyä.

Söin. Ähkyin. Onnesta.

(maanantaina alkaa uusi elämä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti