maanantai 8. huhtikuuta 2013

Eka parsa lumen keskellä


Vaikka kuinka tulisi lunta, minä uskon kevääseen. Siksi ostin tänään parsaa. Se oli meksikolaista. (yleensä en taivu, ennen kuin saa unkarilaista parsaa, mutta nyt talven ajatus on niin nujertava, että oli pakko.) Meksikolaisuutensa takia parsa sai seurakseen makeansuolaisen tomaatti-paprikadipin.



Parsaa ja tomaatti&paprikadippi

1 pnt vihreää parsaa, 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja, 1 dl öljyä (voi olla aurinkokuivattujen tomaattien öljyä), 1 tl (palmu)sokeria, 1/2 dl paahdettuja paprikoita etikassa, suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä.

Sekoita dipin ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi ja anna maun tekeytyä hetken. Kuori parsojen alaosa ja keitä/höyrytä ne melkein kypsiksi. Paista sitten parsat öliiviöljyssä napakoiksi ja suolaa ne. Dippaile parsaa dipissä. Me dippailtiin myös ranskalaisia. Hyviä olivat molemmat. Parsat ja ranut.

Join meksikolaisten parsojen kunniaksi Coronaa. Olé parsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti