maanantai 10. marraskuuta 2014
Unkarilaista katuruokaa tässä ja Facebookissa
Unkarilainen katuruoka, lángos, (ohje klik) maistuu sekä pelkästään että täytettynä.
Tässä täytteissä on menty itäänpäin: Baba ghannousia eli munakoisotahnaa (itse valmistettu unkarilaisversio klik) , hunajapaahdettua kaalia, aurinkokuivattua tomaattitahnaa (klik) ja créme fraichea. Vähän lehtikaalichipsejä rapeutta tuomaan.
Ja vaikka Unkari on viinimaa, niin tämän seuraksi käy aina olut. Ruotsissa myytävä Session Saison Brooklyniltä, joka kevyt ja hedelmäinen tai Rekolan Panimon Kesäkolli, yksi parhaista inkiväärillä maustetuista oluista. Inkivääri tasapainoittaa hienosti lángosin rasvaisuutta ja hennon itämaisia makuja.
Nyt lángosia voi maistaa Helsingissäkin. Seuraa liikkuvaa Lángos-vaunua Facebookissa ja syö oma lángosisi!
Tunnisteet:
olut,
olutjaruoka,
ruoka,
unkarilainen keittiö
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi, lángos-vaunu! Tiedän mitä teen keskiviikkona iltapäivällä. :D
VastaaPoistaNiimpä! Ihanaa!
VastaaPoistaKuulostaapa hyvältä!
VastaaPoista