lauantai 29. marraskuuta 2014

Joululahjaksi: Sitä Parempi Soppa ja pähkinä&tomaattipesto


Olen alusta alkaen seurannut Marin Jotain Maukasta-blogia ja ollut aina vaikuttunut Mari resepteistä.  Ja ruokakuvista.

Tänä vuonna Mari julkaisi myös ruokakirjan, Sitä Parempi Soppa . Todella hieno kirja niin sisällöltään kuin visuaaliselta ilmeeltäänkin.

Kirjassa reseptit on jaettu värien mukaan ja hauskasti on käytetty minulle myös tuntemattomampia aineksia. Niimpä kokeilin ensimmäistä kertaa reseptiä, jossa oli kvinoaa.

Ensin siihen tehtiin rosmariini&pähkinä&tomaattipesto.




Sitten siihen heitettiin keitetty kvinoa ja molemmat sekoitettiin. Lisäksi paahdettiin pikkutomaatteja ja serranokinkkua.  Annos onnistui täydellisesti. Tosin käytin pähkinöiden sijasta manteleita, koska olin unohtanut ostaa pähkinöitä.....

Kvinoa oli miellyttävä tuttavuus ja koska Marin kirjassa on usea kvinoa-resepti, niin tämä raaka-aine jää keittiöömme toistaiseksi käyttöön. Kivaa!



Empä anna teille reseptiä, koska kannattaa ostaa kirja. Siellä on niin paljon hyvällä tvistillä tehtyjä  reseptejä. Helppoja toteuttaa ja nameja syödä.



Ostakaa joululahjaksi; kaverille, tyttärelle, vaimolle, miehelle. Kelle vaan.

Kirja saatu kustantajalta arvostelukappaleena.

Ps. Sofia ehdotti, että laitetaan tuohon kvino-reseptiin myös fetaa! Aivan varmasti hyvää. 

3 kommenttia:

  1. Voi kun on niin kaunis annos! Ja herkullinen!

    VastaaPoista
  2. Tätä en vielä ole testannut, vaikka Marin kirjan myötä hullaannuin kvinoasta! Feta sopisi varmasti hyvin tähän :)

    VastaaPoista
  3. Kannattaa testaa. Söin sitä kahtena päivänä ja jälleenlämmitettynä vielä parempaa!

    VastaaPoista