sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Ravintolassa illalla ja aamulla


Viikonloppu meni paljolti ravintolassa ja riennoissa. Skidit olivat nagymaman hoivassa ja me lähdimme Sofian kanssa kierrokselle.

Ensin Q-teatterin iltapäivänäytökseen. (En ole ikinä ollut paivällä teatterissa, uusi kokemus). Näytelmä oli Ihanat ihmiset, jossa varsinkin Jani Volanen loisti. Näytelmä oli sekä hauska että surullinen ja suosittelen sitä ehdottomasti kaikille. Se pyörii vuoden loppuu, joten ehditte vielä.Teatterin jälkeen drinkeille Boulevard Socialiin. Lempidrinkkini, Tzatziki-stan, ihana jugurttia, pippuria, kurkkua ja sitruunaa sisältävä juoma. Oi.Sitten Pastoriin, jossa viimeksi petyin vähän.(klik). Mutta tällä kertaa kaikki meni paremmin. Seura oli taas loistavaa, ja ruuat parempia. Söimme Pastor-menun, jossa oli niin hyvä ceviche, että lusikoin sen liemen suuhuni.

Viinivalinnat menivät myös nappiin.


Menun jälkiruoka oli syötävän (haha) söpö. Creme Brulé. Nam. 


Sitten Pompier Espalle oluelle. Ja tuttuja moikkaamaan. Hauskat Cap Brewingin oluet maistuivat kaiken syömisen jälkeen virkistävän sitruksisilta. Pale alea ja IPAa kun olivat. Jenkkityyliin.

Siitä vielä sitten Teatteriin, joka ei kyllä ole minun paikkani. Vaikka kivaa kyllä oli.
Seuraavan aamun oloa paransi 100% Tres Bonesin brunssi, jossa on käyty ennenkin (klik). Erinomainen kattaus. Seura edelleen loistavaa.Niin hyvät ruuat, että en oikein kestä. Ahdoin itseni täyteen ja pyörin kotiin.Onnellisuutta aiheutti Tres Bonesissa myös Mikan Donut Island&Panimo Hiisin yhteistyöoluen näkeminen juomalistassa. Jee!

Ihana viikonloppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti