lauantai 27. syyskuuta 2014

Viikonlopun brunssi kulmilla - Tres Bones


Ilman skidejä vietetty brunssi on harvinaista herkkua tässä perheessä. Joskus sille kuitenkin on aikansa ja paikkansa. Silloin ravintola kannattaa valita hyvin.

Aurinkoisena lauantaina kävimme omilla kulmilla, ravintola Tres Bonesissa, katsastamassa brunssin. Koska kaikki olivat sitä kehuneet.



Niin paljon hyvää ruokaa. Söin ihan kaikkea. Parasta oli tuo porkkanasalaatti. 




Brunssiin valittiin myös "mini"-pääruoka, joka ei kyllä itse asiassa ollut edes tarpeen, kun muu brunssipöytä oli niin runsas. Mutta kun piti ottaa, niin otimme bratwurstin ja karitsatartarin. Nam.



Olutvalikoimassa on niin hyviä tuotteita. Huomatkaa myös listan alin tuote, Mikan oma!



En ole ahne, en yhtään....

Lisäpisteet myös tomaattimehusta, mitä mm. New Yorkissa on jokaisella brunssilla. Ja nyt Tres Bonesissakin. Tomaattimehu on minulle kuin alkoholiton Bloody Mary. Kiva lisä brunssilla. (Ei se oikeia Bloody Marykään ole huono asia brunssilla).



Siinä se on. Onnellinen oluentekijä oman oluen ja hyvän ruuan seurana.

Kiva lauantai.

2 kommenttia:

  1. Ainiin Tres Bonesissakin on brunssi nykyään! Sinnehän me huomenna suunnataankin :) Näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Miten multa on mennyt tämä brunssipaikka ihan ohi?! Laitan heti ylös, kiitos vinkistä. :)

    VastaaPoista