maanantai 1. syyskuuta 2014

Synttärit Eirassa - ravintola Lungi


Viikonloppu meni. Oli kaikkea. Mutta ennen kaikkea ensimmäisen ja rakkaan kummipoikani syntymäpäivät meidän kesken.  Mentiin ravintolaan, koska Noa tykkää käydä niissä. Hyvä poika.

Tällä kertaa valittiin paikaksi ravintola Lungi Eirassa. Tiesin se on lähellä, ruoka on ronskin hyvää ja palvelu kunnossa. Eikä odotukset pettäneet tälläkään kertaa.Menimme kuudelta, jolloin paikka oli puolityhjä. Hups, seitsemältä se oli jo aivan täynnä!Tyttäreni rakastaa ravintoloita. Niin kuin näkyy.
Lungi on kivan rento, myös sisustukseltaan. Emme täällä kauheasti käy, koska saman firman toinen paikka, ravintola Lungberg on meitä niin paljon lähempänä, Punavuoressa. Kiva paikka sekin.  Siellä on käyty niin monta kertaa (klik)
Bissevalikoima on pieni mutta ihan miellyttävä.  Minä join janoon ISON (0,6 l) tuopin luomuista Lapin Kultaa ja Mika Stallhagenin Red Alen, joka minun makuuni on kyllä liian makea. Tosin kun olut sai suolaisen hampurilaisen kylkeensä, se muuttui paljon miellyttävämmäksi.Ravintolan paras annos(tarjoilija sanoi niin ja oikeassa oli), ulkofilettä, grillattua salaattia&avokadoa. Todella hyvä. Ja avokadoa kokeillaan kotonakin!

Muut söivät hampurilaiset. Kaikki olivat fiiliksissä ruuasta.Siinä me ollaan. Kippis synttärisankarille, hyvää ruokahalua meille muille! (pojat, pipot pois syödessä).

Ps. Olemme me ennenkin käyneet Lungissa, katso vaikka (klik)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti