keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Making of Yks Olut-kirja ja KIRJAN ARVONTA!


Yks Olut- olutkirjan pitäisi olla kaupoissa ensi viikolla. Hui.

Palaillaan vähän kirjan tekemisen fiiliksiin. Oi noita aikoja!



Ruoka-ja olutkuvaukset Samin studiolla. Rakastan tätä paikkaa,. varsinkin lattiaa. Ja tuota pöytää. Ja kaikkea.




Kamaa ja ruokaa on aina paljon, ettei nälkäiseksi jää.  Vilahtaa kuvissa siiderikin. Niitä ei kirjassa nähdä.




Esiintymisasutkin otettiin mukaan, koska meikäläisen kuvatkin kirjassa vilahtaa. Kenkiä ei toisin kirjassa näy....




Himoamani keittiön pöytä ja annos kuvauskunnossa.



Mango-lohiveneiden resepti ja Samin NIIN paljon hienompi kuva löytyy kirjasta! Juomana saison tai sour ale.

Lopuksi KIRJA-ARVONTA!

Saat Yks Olut-kirjan kotiisi lähetettynä kun kommentoit jonkun lempioluesi (niitä kun voi olla monta, niin kuin minulle) nimen ja oman sähköpostisi tähän postauksen alle. Aikaa 10.9. asti.

Kirjoja arvotaan kahdelle onnelliselle.

Kippis!

27 kommenttia:

  1. Big Wave Golden Ale! ypiehtinen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Lindemans Kriek (kirsikkaolut)

    rombox@hotmail.fi

    VastaaPoista
  3. Nokia 66 pale ale! mariia1974@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Viimeksi pidin erityisen paljon Suomenlinnan Panimon vehnäoluesta, Piper Wit :) jenni@jennihayrinen.com

    Tuo Samin studio on aivan järkkyihana. Olet onnentyttö kun sait Samin kuvaajaksi! Onnea vielä kirjasta - tiedän miltä tuntuu saada projekti vihdoin valmiiksi :)

    VastaaPoista
  5. Mufloni - aamupala stout.
    j.kaunismaki at yahoo.com
    Ja onnea kirjasta.

    VastaaPoista
  6. Guinness on aika kiva, täyteläinen ja sopivan tuhti :)

    VastaaPoista
  7. Tylsästi Lapin Kulta :)
    wafer(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. En juuri oluesta välitä, mutta jos joku pitää valita, niin ehkä kirsikkaolut. annamari.ronkanen(a)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Muuten en ole vielä tottunut juomaan olutta, mutta Sol on hyvää :) yassumaria@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Jever. Jever Pils. Friesisch-herb. Aus Jever.

    VastaaPoista
  13. Chouffe Houblon Dobbelen IPA Tripel
    Twitter tai facebook: Keikyklubi

    VastaaPoista
  14. Kroatian Ozujsko tumma-kirsikka olut, vain 2%, mutta mahtava!!!!

    VastaaPoista
  15. Vehnäoluista pidän, mutta kyllä minunkin suosikkini on ihana Lindemans Kriek :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  16. Onnea projektin valmistumisesta. Olueen en ole ollut kovin ihastunut, mutta seuratessani Blogiasi olen vähän innostunut kokeilemaan. Kiva koko sivun juttu oli tänään Keskisuomalainen-lehdessä. Herkullisia ohjeitakin oli.

    Kati

    VastaaPoista
  17. Mielialan mukaan, kesällä raikasta, ja talvella tummempia. hedelmäisistä tykkään aina.

    Yks parhaista oli Brewdogin joku ipa, en tiiä mikä se oli ku maistoin hörpyn kaverilta viimeks Olutexpossa, ja se oli hyvää :)

    happykais at hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Lou Pepe Framboise
    petri.maaninen@iki.fi

    VastaaPoista
  19. Mythos

    mussaka(at)luukku.com

    VastaaPoista
  20. Huippukiinnostava kirja, tämän reseptejä ja suosituksia on syksyllä testattava!

    Suosikkejani on esim. Buxtonin Axe Edge.
    heidi.partanen (at) alumni.helsinki.fi

    VastaaPoista
  21. Tää on ehkä vähän noloa tunnustaa, mutta en ole oluiden ystävä. Teininä tuli varmaan vedettyä bissekiintiö täyteen (silloin meni Koffia ja Karhua). Mutta keväisellä Münchenin reissulla join todella pitkästä aikaa kokonaisen tuopin olutta! Se oli vaalean vehnäoluen ja Spriten (tai muun vastaavan limun) sekoitusta. Nam! :) Kerroin tästä muutamalla oluista pitäville ystäville ja heistä oli tosi noloa, että kehuin ns. lasten bisseä onnesta soikeana. :) Lasten bisse on siis ehdoton suosikkini!

    VastaaPoista
  22. Vakka-Suomen Prykmestar SavuKataja.

    VastaaPoista
  23. Belhaven Scottish Stout

    elqnw@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Plevna Siperia Imperial Stout

    elielherlevi@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Oma lempparini on Krombacher Pils!
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Onnea hurjasti kirjasta. Se on mielettömän kaunis, pääsin hiukan vilkaisemaan sitä.

    Olen äärimmäisen huono oluenjuoja, mutta sen sijaan pidän siitä paljon ruoassa. Erityisesti lihapadat ovat ihania ja blinitaikinaan kuuluu itseoikeutetusti olut. Parasta suklaakakkua syntyy portterista.

    VastaaPoista