keskiviikko 3. syyskuuta 2014
Making of Yks Olut-kirja ja KIRJAN ARVONTA!
Yks Olut- olutkirjan pitäisi olla kaupoissa ensi viikolla. Hui.
Palaillaan vähän kirjan tekemisen fiiliksiin. Oi noita aikoja!
Ruoka-ja olutkuvaukset Samin studiolla. Rakastan tätä paikkaa,. varsinkin lattiaa. Ja tuota pöytää. Ja kaikkea.
Kamaa ja ruokaa on aina paljon, ettei nälkäiseksi jää. Vilahtaa kuvissa siiderikin. Niitä ei kirjassa nähdä.
Esiintymisasutkin otettiin mukaan, koska meikäläisen kuvatkin kirjassa vilahtaa. Kenkiä ei toisin kirjassa näy....
Himoamani keittiön pöytä ja annos kuvauskunnossa.
Mango-lohiveneiden resepti ja Samin NIIN paljon hienompi kuva löytyy kirjasta! Juomana saison tai sour ale.
Lopuksi KIRJA-ARVONTA!
Saat Yks Olut-kirjan kotiisi lähetettynä kun kommentoit jonkun lempioluesi (niitä kun voi olla monta, niin kuin minulle) nimen ja oman sähköpostisi tähän postauksen alle. Aikaa 10.9. asti.
Kirjoja arvotaan kahdelle onnelliselle.
Kippis!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Big Wave Golden Ale! ypiehtinen@gmail.com
VastaaPoistaLindemans Kriek (kirsikkaolut)
VastaaPoistarombox@hotmail.fi
Nokia 66 pale ale! mariia1974@hotmail.com
VastaaPoistaViimeksi pidin erityisen paljon Suomenlinnan Panimon vehnäoluesta, Piper Wit :) jenni@jennihayrinen.com
VastaaPoistaTuo Samin studio on aivan järkkyihana. Olet onnentyttö kun sait Samin kuvaajaksi! Onnea vielä kirjasta - tiedän miltä tuntuu saada projekti vihdoin valmiiksi :)
Mufloni - aamupala stout.
VastaaPoistaj.kaunismaki at yahoo.com
Ja onnea kirjasta.
Guinness on aika kiva, täyteläinen ja sopivan tuhti :)
VastaaPoistaTylsästi Lapin Kulta :)
VastaaPoistawafer(at)suomi24.fi
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaEn juuri oluesta välitä, mutta jos joku pitää valita, niin ehkä kirsikkaolut. annamari.ronkanen(a)gmail.com
VastaaPoistaMuuten en ole vielä tottunut juomaan olutta, mutta Sol on hyvää :) yassumaria@luukku.com
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaJever. Jever Pils. Friesisch-herb. Aus Jever.
VastaaPoistaChouffe Houblon Dobbelen IPA Tripel
VastaaPoistaTwitter tai facebook: Keikyklubi
Kroatian Ozujsko tumma-kirsikka olut, vain 2%, mutta mahtava!!!!
VastaaPoistaPripps Blå Lättöl (2,2%)
VastaaPoistaVehnäoluista pidän, mutta kyllä minunkin suosikkini on ihana Lindemans Kriek :)
VastaaPoistas.kansakoski(at)luukku.com
Onnea projektin valmistumisesta. Olueen en ole ollut kovin ihastunut, mutta seuratessani Blogiasi olen vähän innostunut kokeilemaan. Kiva koko sivun juttu oli tänään Keskisuomalainen-lehdessä. Herkullisia ohjeitakin oli.
VastaaPoistaKati
Mielialan mukaan, kesällä raikasta, ja talvella tummempia. hedelmäisistä tykkään aina.
VastaaPoistaYks parhaista oli Brewdogin joku ipa, en tiiä mikä se oli ku maistoin hörpyn kaverilta viimeks Olutexpossa, ja se oli hyvää :)
happykais at hotmail.com
Lou Pepe Framboise
VastaaPoistapetri.maaninen@iki.fi
Mythos
VastaaPoistamussaka(at)luukku.com
Huippukiinnostava kirja, tämän reseptejä ja suosituksia on syksyllä testattava!
VastaaPoistaSuosikkejani on esim. Buxtonin Axe Edge.
heidi.partanen (at) alumni.helsinki.fi
Tää on ehkä vähän noloa tunnustaa, mutta en ole oluiden ystävä. Teininä tuli varmaan vedettyä bissekiintiö täyteen (silloin meni Koffia ja Karhua). Mutta keväisellä Münchenin reissulla join todella pitkästä aikaa kokonaisen tuopin olutta! Se oli vaalean vehnäoluen ja Spriten (tai muun vastaavan limun) sekoitusta. Nam! :) Kerroin tästä muutamalla oluista pitäville ystäville ja heistä oli tosi noloa, että kehuin ns. lasten bisseä onnesta soikeana. :) Lasten bisse on siis ehdoton suosikkini!
VastaaPoistaVakka-Suomen Prykmestar SavuKataja.
VastaaPoistaBelhaven Scottish Stout
VastaaPoistaelqnw@hotmail.com
Plevna Siperia Imperial Stout
VastaaPoistaelielherlevi@gmail.com
Oma lempparini on Krombacher Pils!
VastaaPoistammyheartishere@gmail.com
Onnea hurjasti kirjasta. Se on mielettömän kaunis, pääsin hiukan vilkaisemaan sitä.
VastaaPoistaOlen äärimmäisen huono oluenjuoja, mutta sen sijaan pidän siitä paljon ruoassa. Erityisesti lihapadat ovat ihania ja blinitaikinaan kuuluu itseoikeutetusti olut. Parasta suklaakakkua syntyy portterista.