lauantai 6. helmikuuta 2016

Vuosijuhlissa


On se hassua, että iltapukua tulee käytettyä kaksi kertaa vuodessa ja molemmat kerrat samalla viikolla. Olin viime viikon torstaina Pro Gaalassa ja lauantaina Haaga-Helian restomiopiskelijoiden järjestön, Pore Ryn vuosijuhlassa.
Nellan kanssa puettiin parhaat päälle ja suunnattiin Kulosaaren Kasinolle, missä juhlat olivat. Ensin tietysti poseerattiin. (Kiitos Jani kuvasta).
Alkujuomien aikaan kierreltiin ympäri ravintolaa. Paikka on minulle tuttu, asuin pari vuotta Kulosaaressa ennen kuin muutin kotoa. Silloin Kulosaaressa oli disko, palloineen ja kaikkineen, jossa "kaikki" kävi.
Alkuruoka oli ihanaa, kevyttä ja maistuvaa monilla eri suutuntumilla. Saksalainen Deep Roots Riesling sopi täydellisesti sen kanssa.
Pöytäseurueemme oli erinomainen, kiitos varsinkin Hessulle, Jarille ja Jykälle. Ei ollut tylsää hetkeä koko aikana. Jari jopa löysi meille nuoruusdiskon paikan, ja joimme sitä muistellaksemme KossuRusschianit. Niitä kuulkaas juotiin kun minä olin nuori...
Pääruokana vasikanposkea ja aivan ihana punaviini, Montecillo Crianza. Oi.
Juhlassa oli myös snapsilaulukilpailu. Rakastin laulaa snapsilauluja yliopistoaikana osakunnassa, joten tämä oli silkka juhlaa. Meidän pöytä lauloi (tietysti) olueen sopivan laulun. Ei voitettu, mutta epäilen tuomaripeliä...

Puheita oli paljon, kuten palkittujakin. Onnea kaikille palkituille!
Juustojen kanssa olutta, tottakai. Belgialainen luostarityylinen vaalea ale ja kovat juustot toimii aina.
Jälkkäriksi tyrniä ja suklaata. Onnistunut päätös koko aterialle.

Oli nautinnollista olla mukana juhlimassa, kun puitteet ja juhlan sisältö oli erinomaista, ruokaa ja juomaa unohtamatta.

Kiitos Pore Ry!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti