torstai 25. helmikuuta 2016

Baariin - Lillae

On drinkkejä ja sitten on DRINKKEJÄ. Arvostan niin harkitusti rakennettuja, maultaan yllättäviä ja harmonisia juomia, joiden ulkonäössä ja tarjoilutavasssa on jotain erikoista.

Tällaisia juomia löytyy Lillaestä.  Yllättävää on se, että kyse on hotellibaarista. Yleensä hotellibaarit ovat vähän väsyneitä, drinkkien osalta perusvalikoimaa myyviä paikkoja, joissa istuu ne hotellivieraat, jotka ei jaksa lähteä muualle. Tietysti, tästäkin on ollut Helsingissäkin jo poikkeus, traditionaalinen American Bar.  Siellä on käyty jo pitkään juomassa cocktaileja.

Lilla e on pieni, mutta valikoimaltaan suuri drinkkibaari, johon olemme Nellan kanssa hyvin tyytyväisiä. Paikka on viihtyisä, siellä on upottavat tuolit, takka ja viihtyisä sisustus. Ja hyvät juomat.
Tässä on paikan ehkä kaunein juoma. Merilevää&Rieslingiä nimeltään. Mineraalisen hapan ja hennon hedelmäinen juoma. Ihana. Ja katsokaa presentaatiota. Me Nellan kanssa rakastetaan tätä.
Ja Bloody Mary Lilla e-style. Lihainen, maukas. Hyvä. Tässä tosin tuo presentaatio voisi olla parempikin. Mutta, kaikki ei voi olla täydellistä. Lähellä mennään silti.

Paras drinkki kuitenkin koko baarissa on sellainen, jossa on Coca-Colaa, popcornia, irtareita ja savua. Sitä ei voi kuvailla. Se täytyy maistaa. Käykää maistamassa.Palvelu on hyvää, mutta se on ilmiselvää. Töissä siellä on Jarkko ja muut kivat.

Suosittelen.

1 kommentti:

  1. Plussat Iittalasta. Popcornit etc ei mulle ole myyntiargumentti...

    VastaaPoista