torstai 18. helmikuuta 2016

Kookoslatte, uutisia ja olutta


Muutama uutinen on tältä viikolta.

Toinen kirja (jota voi jo ennakkotilata täältä, emmäkestä) lähti tällä viikolla painoon. Apua. Nyt on vähän tyhjä olo. Ja epävarma. Onko se sittenkään niin hyvä. Sen verran voin kertoa, että taitto on (taas ihana), koska sen teki sama taitava mies, Oskari, joka on myös ensimmäisen kirjan Yks Olut-taiton takana. Ja teksti on hyvää, koska ihana kustannustoimittajani Jenni on vaan paras. Joten ainakin kirja on kiva katsoa ja hyvä lukea.

Ja sitten on ollut duunipuolella uusia projekteja, joista vielä kuulette. Ja Olutmestari-oluen tekoa.

Ja sitten OMA RADIO-OHJELMA. Kääk. Radio Helsingillä, lempikanavallani. Ohjelman nimi on KIPPIS- Olut ystävien seurassa. Ensimmäinen jakso oli viime viikolla, sen kuulee täältä 

Tänään toinen jakso, johon voi valmistautua leipomalla nopean suklaavaahtokarkkibrownien ja varata viereen pari stouttia, niin siitä sitten pystyy tekemään virtuaalitastingin samalla kun me teemme sen oluttoimittaja Jussi Rokan ja olutbloggaaja Jouni Koskisen kanssa radiossa.  Reseptit ja oluet tästä. Ja jos et ehdi leivoskella, niin varaa tastingiin palat tummaa suklaata.

Kaikkea tätä varten tarvitaan paljon hyvää kahvia. Sitä on juotu. Uusin suosikkini onkin kookoslatte.


Kookoslatte

1 espresso
2 dl kookosmaitoa
0,5-1 dl soijamaitoa

Keitä espresso. Lämmitä yhdessä sekoittaen maidot. Kaada kahvin joukkoon.

Tuloksena hennon kookosmaista, pehmeänkermaista lattea. Oi.

Nyt jaksaa taas.

4 kommenttia:

  1. Kookoslatte on niin hyvää. Sisko sen mulle opetti.

    VastaaPoista
  2. Mä laitan joskus kookosmaitoa kahviin,mutten niin että olisi ihan latte. Onnittelut radio-ohjelman johdosta Aniko!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti! Sitä on ihana tehdä.

    VastaaPoista