lauantai 10. tammikuuta 2015

Vihermehu- kuuri tulee - olen valmis!


Noniin. Yllätyshullu kun olen, niin lähdin mukaan viikon vihermehu-detox-kuurille. Tiedättehän, kaikkea pitää kokeilla paitsi omaa veljeä.  Tästä kuurista puhuin jo aikaisemmin (klik).

Aloitin neljä päivää sitten.

Homman nimi on se, että juodaan viikon ajan vain vihermehuja, vettä ja kofeiinitonta teetä. VIIKON AJAN.

Neljän mehua per päivä, raaka-aineena mitä tahansa juureksia, kasviksia ja hedelmiä. Paitsi banaania ja avokadoa. Pääpaino mehuissa on kasviksissa.Erän lempimehuni on tämä:

3 luomuporkkanaa, 2 vihreää omenaa, 3 vartta selleriä, 3 isoa viipaletta ananasta, 1/2 kesäkurpitsaa. Mehua tulee noin 4 dl. Ananaksen kuorin, muut meni pestynä suoraan mehulinkoon. Ananas muuten sitten kannattaa laittaa viimeisenä mehustimeen.

Nam.

Sitten vähän tuntemuksia neljän ensimmäisen päivän osalta:

Etukäteen ajattelin, että enhän minä tätä kestä. Mutta. Olo on ollut aika normaali, eikä ihme kyllä ole ollut nälkä. En ole edes juonut kuin 2-3 mehua päivässä, duunissa kun en pysty mehuja puristelemaan. Toisena päivänä oli pieni päänsärky, mutta ei mitään vakavaa. Teetä olen kiskonut, erilaisia Clippersin, Pukka- ja ehdottomia suosikkejani, Higher Living-teetä. ainakin 5 isoa mukia päivässä. Olen tajunnut, että en juo normaalisti tarpeeksi, joten täytyy ottaa ihan normaali-työpäiväänkin pari isoa mukia yrttiteetä.

Olen lukenut suljetusta Juicing Finland-ryhmästä, mitä muut samanlaisella kuurilla olevat ovat tunteneet ja tuntemukset ovat olleet hyvin erilaisia eri ihmisillä.  On alaselkäsärkyä, heikotusta, toisaalta enegisyyttä, maku- ja haju-aistin terävöitymistä, vähemmän unen tarvetta ja paljon muuta. Minuun ei tämä ainakaan ole kummemmin (vielä) vaikuttanut, suuntaan tai toiseen. Hyväähän varmasti tekee. Paino ei myöskään ole tippunut, mutta sehän ei ole edes tarkoitus, vaan eräänlainen puhdistuminen. Viimeiset päivät ovat kuulemma parhaat, on kirkas ja reipas olo.

Kolme päivää vielä edessä. Raporttia seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti