torstai 29. tammikuuta 2015

Unkarilainen herkku munakoisosta


Näitä minun mamani teki aina kun olin pieni. Ja välillä nykyäänkin.

Naposteluruokana ihan parhaita. Paneerattuja munakoisorenkaita.





I munakoiso, 1 kanamuna, jauhoja, korppujauhoja. Öljyä paistamiseen.

Viipaloi munakoiso ja suolaa se. "Itketä" munakoisoa pari tuntia ,eli anna siitä tulla nesteet pihalle suolan ansiosta.

Kuumenna öljy pannussa. Paneeraa munakoisoviipaleet ensin jauhossa, sitten kanamunasa ja lopuksi korppujauhossa. Paista kullanrapeaksi.

Suolaa munakoisorenkaat. Seuraksi majoneesia. Täysikäisille myös vaaleaa lager-olutta (minulle KOFF) tai hedelmäistä alea (minulle Maku Brewing Amber Ale).

2 kommenttia:

  1. Täälläkin monet tekevät tuollaista,olen saanut maistaa:) On hyvää myös kylmänä leivän päällä. Itse týkkään kieritellä munakoisot kananmunassa ennen paistamista (en paneeraa) sillä niin imevät vähemmän öljyä itseensä.

    VastaaPoista