torstai 22. tammikuuta 2015

Uudet bissemestat - Bier-Bier ja Brewdog Helsinki!


Nyt on katsastettu uusimmat bissepaikat omilla hoodeilla.

Tänään perjantaina avautuu kaikille kiva uusi bissebaari, Bier-Bier Erottajalla, Groteskin naapurissa.


 Paikka on maahantuontiyritys Viinitie, ravintoloiden Vin-Vin, Story ja Vine+Sushi omistajien mesta. Rento laajan valikoiman olutpaikka. Tarjolla noin 130 erilaista olutta, siiderit ja muut päälle. Sisustus on tummanpuhuva, kuulemma alkuperäistä mukaileva. Ihanat kaakelitakat ja kattopaneelit olivat parasta, samoin moderni baaritiski. Ja näköala Erottajalle.


Henkilökunta oli tietävää ja auttavaa. Hanavalikoima on hyvä, kymmenisen hanaa. Erikoispisteet Lindemannsin ihanan happamasta Lambicista sekä hauskasta, paahteisesta mutta aika helposti juotavasta Jussin Portterista, joka on Savonlinnan Huvilapanimon ja Kalevankadun Passio-ravintolan omistajan, Hukkasen Jussin käsialaa. Isot panimot loistavat poissaolollaan, ja paikasta kerrottiin, että pyritään tulevaisuudessa siihen, että puolet paikan valikoimista olisi omaa maahantuontia. Pääpaino oluissa on eurooppalaisissa tuotteissa.

Pullo-oluet olivat isoissa kylmäkaapeissa tiskin takana, niin että niitä oli kohtuullisen helppo tiirailla.  Yksi lempiolueni, espanjalainen Rosita on täällä läsnä, kiitos siitä!

Paikka on auki joka päivä. Kivaa, jopa sunnuntaisin.  Ja naposteltavaa voi kuulemma tilata viereisestä Groteskista. Oluen viereen, tottakai.


Löytyipä sieltä espanjalaisen Mateo&Bernabén Parking Beeritkin. Jes.

Toinen hiljaittain avattu bissepaikka on tietysti Viiskulmassa oleva Brewdog Helsinki. Siellä kävimme jokin aika sitten.


Baarissa oli hanassa oma Donut Island&Panimo Hiisi Musta Munkki! Ja töissä ihana Amanda! Toinen olut on Foundersin Rübeus, joka omaan makuuni oli jumalattoman makea.
Valikoima oli kiva, hanassa tuollaiset parikymmentä olutta ja pullossakin tosi paljon. Vaikka paikan nimi on Brewdog, sieltä löytyy laajasti myös muiden, samantyyppisten panimoiden oluita. Onneksi.Olut on läsnä koko ravintolassa. Muuten sisustus on tuo nykyään muodissa oleva, "industrialistinen" tyyli, joka kyllä vetoaa minuun kovasti. Tiedättehän, tiiltä, rosteria ja karheutta.Paikka oli täynnä, tietysti lauantai-iltana. Samaa se on kyllä ollut viikollakin. Tervetullut olutbaari tänne omille hoodeille.Löytyihän se koirakin sieltä ravintolasta. Juomakuppeineen. Haha.

Kippis uusille bissebaari-tulokkaille! 

Ps. Eivätkä nämä uudet bissemestat tähän lopu; kohta aukeaa Iso-Roban Stagen paikalla American Craft Beer Bar. Sitä odotellessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti