sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Varhaiskaali ja minä


Unkarilainen perintöni vaatii minua ostamaan kaupat tyhjiksi unkarilaisista varhaiskaleita. Olen parhaani tehnyt. Enkä valita. Rakastan varhaiskaalia.

Varhaiskaali on hyvää niin monella eri tavalla, mutta tänä keväänä, keskellä kirjaprojektia, olen keskittynyt kaikkein simppelimpään.




Varhaiskaalia ja dijonmajoneesia

Leikkaa varhaiskaali suikaleiksi. Käytä joko valmista Dijon&Mayonnaisea eli Dijonnaisea (hih) tai sekoita rakeisesta Dijon-sinapista ja majoneesista tahna (1/2 molempia).

Dippaa kaalilehtiä majoneesiin tai sekoita salaatiksi. Dippaamalla hyvä napostelupala, salaattina sopii mm. grilliruuan kanssa tai hampurilaiseen.




Minä dippaan!

Namnamnamnam....

2 kommenttia:

  1. Aivan loistava vinkki, kiitos. Vesi herahti heti jo lukiessa kielelle. Saatikka, kun olin suikaloinut kaalin tikuiksi ja "kastike" oli hetken vetäynyt jääkaapissa muita grilliherkkuja odotellessa. Suosittelen kokeilemaan.

    Mukavaa kesää toivottaen Kati

    VastaaPoista