sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Sunnuntai-kahvi


Eilen oli kahdet synttärit. Jengiä, juhlaa, ruokaa ja juomaa.

Nyt on viimein aurinkoinen aamu, herkkujämät, vielä juhlinnasta väsyneet skidit ja aamukahvi. Sunnuntai.


Olen aina rakastanut juhlien lisäksi niiden jälkeisiä rääppiäisiä. Kun juhlat on juhlittu, tiskit tiskattu, koti siivottu ja herkuista vielä osa jäljellä. Silloin voi rauhassa istuskella, tyytyväisenä itseensä ja vieraiden viihtymiseen, hauskoihin juttuihin ja kivoihin vieraisiin.  Juhlatunnelma on päällä, sillä lailla hengaustasolla.

Pienenä meillä oli tapana, että juhlien jälkeen käytiin tapahtumat läpi, nyt  me tehtiin sama aamulla heti heräämisen jälkeen skidien kanssa. Kuka antoi mitä lahjoja, miten kivoja kaikki leikit, kaverit ja syömiset olivat. Näin juhlat jäävät vielä paremmin mieleen, kun niitä vähän heti muistellaan.

Meillä jäi juhlista Taran aikoinaan lanseeraamat vakiomuffinssit, jotka koristelin sulattamalla Omar-karkeista ja 1 rkl voista toffeekuorrutuksen. Nämä muffisssit maistuvat aina skideille.  Hauskat inkkarikoristeet Tigeristä. Mahtava paikka synttärikoristuksille.

Tämän kanssa sunnuntai-kahvini Illyltä, keskipaahtoinen Arabica Superiore-pavusta valmistettu täydellinen herkku. Siihen lämmitettyä maitoa, johon on lämmityksen aikana laitettu vaniljatanko.

Aika kiva aamu.

Illy-kahvi saatu blogin kautta. Kahviaddikti kiittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti