keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Boulevard Social ja Gaijin kerralla


Sain kutsun tulla nauttimaan Boulevard Socialin&Gaijinin herkkuja yhdessä kanssabloggaajieni kanssa. Koska rakastan ravintoloita ja hyvää ruokaa, menin. Tietysti.

Nämä paikat ovat nimittäin omassa mielessäni vaipuneet vähän unholaan, nyt jo klassikko-Farangin ja uuden tulokkaan, Brondan rinnalla. Kiva oli siis päästä käymään. 

Tosin oli niin myöhässä duunien takia, että ehdin Boulevard Socialiin vain jälkkäreille...


Ekana oli lakupehmistä.


Sitten aivan törkeä hyvää suolakaramellia kera sitruunarahkan, sablekakun ja maitojäätelön.  Tätä söin kolme kappalette. Ja nuolin lusikan päälle.  Ylhäällä näkyy myös tsatziki-henkinen alkoholiton juomani. Kyllä kelpasi.Sitten mentiinkin jo Gaijiniin.

Olin autolla suoraan töistä, joten viinit ja saket jäi vierailulla väliin (nyyh). Mutta sain alkoholittomilla drinkeillä kyllä niin herkkua, etten alkoholijuomia kaivannutkaan.Tässä oli käsittääkseni inkivääriä, kurkkua, limeä , minttua. Hyvä drinkkilista muuten, katsokaa! (klik)


Kun näin nämä söpöläiset, taputin kösiäni ja hihikuin. Olen ensimmäisestä Gaijin-vierailustani lähtien rakastanut näitä pieniä pork buneja. Possunkyljeä, kimchimajoa, pikkelöityä kurkkua ja höyrysämpylää.  On näitä yritetty kotonakin tehdä....

Toisena pikkupääruokana oli itämaisia kanavartaita, joissa oli hauskasti kuivattu chiliä nauhoiksi. Menee kotikokeiluun.Gaijinissakin syötiin jälkkäreitä. Tässä oli sake geeliä (hassu suutuntuma), sake&mustikkasorbettia, valkosuklaacremeä ja mustikkaan. Kiva.

Toinen jälkkäri oli minivoileipäkakun näköinen misolla maustettu jonkinlainen juustokakku. Mukana siinä oli raparperia. Se oli hyvää, mutta eksoottista.

Koska meitä oli monta, vierailusta voi lukea tarinoita myös Via Ciabatta-blogista (klik) ja Herneetkin Rokkaa-blogista (klik).

Muistin taas, että täytyy mennä uudelleen. Lupasin itselleni viedä Nellan, varsinkin kun kuulin, että Bouleverd Socialista voi tilata jälkkärisetin kahdelle kuoharilla. Täydellinen meille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti