sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kaksi meksikolaista yhdellä iskulla - Cholo ja Patrona


Paras reissuni ruuan suhteen on ollut surffimatka Meksikoon 2004. Unelmoin edelleen kaikesta siitä ruuasta,jota Mikan kanssa siellä söimme.

Joten kun meillä on vapaa-ilta lapsista, mitä teemme? Tuplaruokailu parhaissa meksikolaisissa mitä Helsingistä voi löytää.


Meksikolainen "katukeittiö" Cholo Lönkka 9:ssä tarjoaa tacoja ja burritoja juuri oikean lailla. Ja isot annokset ja Corona viimeistelevät suosion ainakin minun silmissäni.Paikka on pieni ja kapea.


Pöydät ovat pystiksiä. Meksikolaiset värit loistavat.Keittiö on pieni ja vaihtoehdot löytyvät suoraan liitutaululta.Sitten ulos ja kulman taakse Patronaan syömään. Vitsivitsi. Käytiin me siinä välissä leffassa. Katsomassa Hobitti. Oli hyvä. Mut pelottava.Leffan jälkeen Patronaan Annankadulle. Tästä olen kirjoittanut jo (löytyy täältä) Vaikka oltiin syöty juuri ennen leffaa ja otettu vähän karaa Hobitin seuraksi taas oli nälkä. Mika odottaa ruokaa.Ja tulihan sitä ruokaa. Ihan parasta. You can´t go wrong with chorizo ja melted cheese.....Lammastacot. OI.

Kaiken tämän ruuan jälkeen olin niin täynnä, että meinasin nukahtaa William K:hon, mihin kierimme digestive-oluelle.

KivakivaKIVA ilta.


5 kommenttia:

 1. Cholosta en ollut kuullutkaan, joten kiitti vinkistä! Patronakin kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
 2. Ne on molemmat NIIN hyviä. Mut Patronaan on pakko varata pöytä, se on todella suosittu. Cholo on auki vaan kuuteen, joten lounas ja iltapvä-safkapaikka...

  VastaaPoista
 3. Eilen pääsin vasta käymään ekaa kertaa Patronassa. Cholo lienee seuraavaksi listalla, sillä tykästyin todella kovasti!

  Vierailu herätti myös kipinän päästä käymään Meksikossa...

  VastaaPoista
 4. Kannattaa käydä. Uudestaan Patronassa. Ja Meksikossa.

  VastaaPoista
 5. Aijaijai. Patronaa kehuin omassakin blogissani ihan hulluna, se on vaan ihana. Cholo on vieläkin kokeilematta, vaikka siihen on niin kovasti tullut suosituksia.

  Anita
  http://www.lily.fi/blogit/tervetuloa-suomeen

  VastaaPoista