maanantai 7. toukokuuta 2012
Pakilan Grilli sitruunamarinadilla
Kevään eka grillaus. Pakilassa.
Votkinin makkaroita, jauhelihapihvejä, munakoisoa ja kana-ananas-paprika-zuccinivartaita.
Ihana kanamarinadi:
1 sitruunan mehu (250 g kanaa), noin pari rkl hunajaa ja suola ja pippuri. (Halutessaan voi lisätä myös yrttejä ja chiliä.)
Annetaan kanan seistä marinadissa ainakin 3-4 tuntia, niin että marinadi pehmentää kanan rakenteen ja kana vähän raakakypsyy. Grillatessa kana paistuu ihanan pehmeäksi. Sitruunan maku tulee juuri sopivasti esiin.
Kaikki meni.
Nam. Pakila ei petä ikinä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Miten teet jauhelihapihvit?
VastaaPoista