tiistai 29. joulukuuta 2015

Munkkisaaren perheen vuosi 2015


Paljon tapahtui taas tänä vuonna. Oli hyvä vuosi.




Pidettiin paljon hauskaa.




Aloitin vuoden viikon vihermehukuurilla. Huh. Katso vaikka. (klik)




Mika teki Tatun kanssa kuulun Donut Island Musta Munkki-oluen. Hillomunkeilla maustetun imperial stoutin. Legenda jo nyt.




Tilattiin monta kertaa vakiosafkamesta Anista ruokaa. Skidit rakastaa tätä. Niin mekin.




Tuomaroitiin Harrin kanssa Aromi-lehden Pro Gaalassa. Vuoden parhaimpia bileitä. Joka kerta.




Tein elämäni parhaan raakaruokaherkun, maapähkinäsuklaamuffinssit. Ja niin gluteiinittomat, maidottomat, vegaanit ja tietty ei valkoista sokeria. Mikakin piti.




Olin filmaamassa kanadalaista ruokamatkailuohjelmaa The Foodie List yhdessä Arton, Timon ja Mari-Tuulin kanssa. Ehdottomasti yksi vuoden kohokohtia, Fiiliksiä behind the schenes. Ja valmis tuotos. 




Käytiin Pyhällä Misun ja Sannan kanssa. Matkustettiin junalla, laskettiin mäkeä, syötiin ja katsottiin kimpassa Temptation Islandia. Ja naurettiin.




Juotiin Donut Islandin olutta. Ja syötiin nyhtölihoja. Sekä possua että kanaa.




Syötiin yksi parhaita hampurilaisia, Rovaniemellä.




Minusta oli Glorian Ruoka&Viinissä ihana juttu. 5 kesäruokaani. Kiitos Sanna ja Elvi.




Käytiin Lintsillä ja korkattiin uusi pizzapaikka hoodeilla, Alfreds Pizza.




Maistettiin Köpiksessä, Copenhagen Beer Celebrationissa yli 300 olutta Nellan, Mikan ja Tampereen poikien kanssa. (Kolmas kerta jo, ja ensi vuonna taas..)




Pääsin syömään lempikurssini, Haaga-Helian restonomi-opiskelijoiden Viinin ja ruuan yhdistäminen-loppudinnerin, joka on opiskelijoiden toteuttama. Oli kyllä hyvä.




Unkarissa enoni ja samalla kummisetäni täytti 70-vuotta. Juhlittiin koko unkarilaisen suvun voimin. Ravattiin myös vähän Budapestissa. 




Syötiin ja juotiin Taste of Helsingissä.




Vietettiin Juhannus perinteisesti Misun landella, nyt heppojen kera.




Vietettiin Nellan kanssa ratkiriemukas Ruisrock-reissu poikain kera.





Oltiin pitkä kesäloma landella, Balatonilla. Uitiin, syötiin, juotiin, hassuteltiin.




Vierailtiin koko suvun voimin Alsóörsin pienpanimofestareilla.








Vietettiin elokuun intiaanikesää omilla hoodeilla Hernesaaressa. 




Oltiin Flowssa vakkariporukan kanssa. Katri, Sohvi, Nella ja mä. Kävin välissä heittämässä Porissa päiväkeikan, Porin Pienpanimofestareilla. Rankka viikonloppu.




Löysin uuden lempipaikan Helsingistä. Annalan puutarha Toukolassa. 




Viimeinen Lehtinen meni naimisiin Marinsa kanssa. Ihanat häät. Ja oma hastag #attilat.




Serkukset vietti aikaa keskenään. Sekä nagymamalla että muutenkin.




Vietettiin perinteiset rapujuhlat. Kokattiin sienistä ja leivottiin. Uimassakin jotkut kävi....




Duunissa koulutin, kirjoitin, luennoin, puhuin oluesta. Ja kokkasin olutjaruoka-reseptejä. IPAstakin. 




Esikoinen täytti seitsemän ja meni kouluun. Emmäkestä. Kohta ne muuttaa kotoa...




Vietettiin yksi hauskimmista olut&viini&ruoka-iltapäivistä ikinä. Kiitos Viinitie, Juhani ja Bier-Bier.




Tein kustannussopimuksen toisesta olutkirjasta. 




Olin puhumassa ensimmäisellä Beer Maker-dinnerillä Pöllöwaarissa, Jyväskylässä. Todella kivaa! Kiitos Ulla.




Testasimme uuden ravintola Primulan. Espoon Lehtisten kera. Ja monta kertaa muutenkin.




Kolusin Facebook-haasteen takia 15 vuotta vanhoja kuvia. Herranjumala.




Mika vaihtoi työpaikkaa ja meistä tuli kokopäiväinen panimoperhe. 




Juoksin Budapestin marathonin. Enoni kannustamana. Köszi Laci!




Järvenpään Lehtiset järjesti ekat Ruskabileet. 




Suomen paras oluttapahtuma, Olutexpo, oli taas.




Kirjoitin Lehtiyhtymälle aluelehtiin sarjan keittokirja-arvosteluja kokeiluresepteineen. Nautin joka hetkestä.




Ihan, ihan viereemme avattiin uusi lempiravintolani, Baskeri ja Basso. 





Tuskailin (ja tuskailen, koska DL on 4.1) toisen olutkirjan parissa.




Ja sitten Atti jo kyselikin että koska on joulu?

Tämä vuosi meni todella nopeasti. Toivottavasti ensi vuosi on yhtä hauska.

Ihanaa uutta vuotta kaikille koko Munkkisaaren perheeltä!

2 kommenttia: