torstai 3. joulukuuta 2015

Ihan paras kortteliravintola - Baskeri&Basso


Kun muutimme tänne "etelä-Punavuoreen"  tai "meri-Punavuoreen", niin kuin Munkkisaarta asuntoilmoituksissa kuvataan, niin surimme sitä että jouduimme pikkasen kauemmaksi kaikista kivoista ravintoloista.

Eipä tarvitse surra enää. Tehtaankadun tässä päässä on Sandro. Ja nyt ihan kivenheiton päässä himasta on uusi ja ihana Baskeri&Basso, joka on juuri sentyyppinen ravintola jota rakastan.
Baskeri&Basso on hauska pieni ravintola vanhan tehtaan eli Mestaritalon(katso historia) sisäpihalla, jossa voi käydä viinillä tai syömässä.
Ruokalista koostuu pienistä annoksista joista osa on lämpimiä ja osa kylmiä. Niitä voi sitten tilailla sekaisin pöytään viinien ja oluiden kanssa.  Tästä itse pidän, koska aina on parempi syödä monta pientä kivaa annosta kuin yksi iso hyvä annos.

Ruoka on sellaista ranskalais-skandinaavista. Kai. Puhtaat raaka-aineet ja eurooppalainen toteutus kuitenkin.
Me menimme viikkoiltana iltapalalle. Minä tilasin tartarin(jota rakastan) ja se oli juuri niin ihanaa kun pitääkin lasillisen Pinot Noirin kanssa. Mika söi pehmeän mureaa possunniskaa ja lapset jakoivat basilika-sitruuna-inkivääripastan. Oi.  Me istuskelimme ja lapset kävivät ravintolassa tutkimusretkellä(anteeksi muut asiakkaat).

Kun kysyin mikä oli parasta, lapset huusivat yhteen ääneen; LEIPÄ! Ja totta, paikan leipä on niin hyvää.  Palvelu on kivaa ja kohteliasta joten meillä oli hyvä  ruuan kanssa tosi kiva ilta. Ja siitä sitten kadun yli vaan kotiin. Tykkään.

Baskeri&Basso eli BasBas on auki iltapäivästä tiistaista perjantaisin, mutta silloin ruokaa saakin klo kahteen asti. Hyvähyvä.  Käydään toistekin, menkää tekin!

Ps. Nykyään en aina oikein jaksa keskittyä kuvamaan, joten kuvat ovat surkeita. Hälläväliä, meillä oli kivaa!

1 kommentti:

  1. Se leipä oli NIIN hyvää! söin aika monta palaa aiemmin tällä viikolla :D loistava uusi ravintola, Basbasiin palaamme.

    VastaaPoista