lauantai 25. huhtikuuta 2015

Stadin Panimon baari - hyvä olutbaari


Stadin Panimon olutbaarista on ollut huhuja jo kauan, mutta nyt kävin omin silmin tarkistamassa että vihdoin huhut ovat totta!

Koska tästä baarista on ainesta Nellan kotibaariksi, vaelsimme paikalle neljältä perjantaina. Ihana henkilökunta päästi meidän sisälle, vaikka paikka aukesi vasta puoli viisi.
Valikoima on todella hyvä ja mieleiseni.

Hanassa lähinnä Stadin Panimon omat oluet, jotka ovat pääsääntöisesti tuttuja.

Pullovalikoima taas (kuulemma) muuttuu koko ajan, nyt siellä on Nellan ja minun lempioluitani - saisoneita, lambiceja ja muita happamia ihanuuksia mielin määrin. Hinnat olivat todella kohtuulliset, harvoin saa hyvää erikoisolutta kuudella eurolla pullo. Tämä jos mikä innostaa kokeiluun niitäkin, jotka eivät ehkä ole niin sisällä oluen maailmassa.
'


Sisustus on nykytyyliin teollisuushenkistä joka Suvilahteen sopiikin. Pieni terassi aukeaa Suvilahden asvalttipihalle, joka minulle on niin rakas Flown takia :)
Saisonit olivat suosittelussa ja niitähän sitten valitsimme. Saison on yksi ehdottomista lempioluttyypeistäni - kaikkeen sopiva, hyvä ruokaolut ja virkistääkin.Henkilökunta on mielestäni joka baarin ja ravintolan tärkein voimavara. Huono henksu ryssii yleensä koko ilmapiirin, jolloin ravintolassa ei huvita olla. Täällä henkilökunta oli hymyilevää ja asiantuntevaa. Parasta. 
Duuniviikon lopuksi istuimme siis alas, otimme Dubuissonin Saison Surfinen, joka oli kevyt, hapan ja hennosti katkera. Todella jees. Ja Kasteel Brouwerijn Saison Voisinen, joka taas oli vähän tummempi ja kuivempi. Ei huono sekään.

Lisäksi kuolasimme lempioluemme, tumman happaman Duchesse de Bourgognen perään. Oi.

Menkää paikalle, kivaa on.

Ps, Inspiroituneena kaikesta ostimme liput Flowhun elokuussa! Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti