tiistai 7. huhtikuuta 2015

Parsaa ja kevätruokaa linssin edessä ja takana


Parsa-aika tulee, jeeee! Otin varaslähdön ja koetein jo helmikuussa tämän kevään parsa-annokseni.

Parsaa, rapsuvan rapeaa kasvispekonia ja valkoista sinappikastiketta. Aika jees, vaikka itse sanonkin. Tosin olen tuohon kasvispekoniin niin rakastunut, että käytän sitä missä vaan.



Muitakin keväreseptejä on tarjolla. Kevyttä ja namia.




Kana&salaattitacot.



Varhaiskaalia ja fetahummusta.

Kaikki nämä reseptit on koekeitetty meillä ja sitten tehty ja kuvattu duuniin. Omat kuvani ovat tässä, niin paljon kauniimmat, ihanan Liisa Valosen kuvat ja itse reseptit löytyvät duunin sivuilta. (klik)

Ja sitten ruokakuvaus-todellisuutta.




Kamaa, kamaa, muistiinpanoja, ruokaa ja olutta.




Tämän kaiken tiskaus ja siivous on aina se raskain osuus. Kuvausruuan syöminen on taas se kivoin osuus. Oi että sitä on aina niin täynnä kuvauspäivien jälkeen. Mutta en kyllä valita, ruokakuvaukset on ihan parasta.



2 kommenttia:

  1. Kiva ja valoisa studio. :) Minäkin ulkoistaisin mielelläni siivousosuuden, jos se vain olisi mahdollista.

    VastaaPoista
  2. Liisan studio on ihana! Tiedän mitä tarkoitat siivousosuudella....

    VastaaPoista