perjantai 10. huhtikuuta 2015

Herranjumala, tein suolaista raaka-ruokaa!


En kyllä olisi vielä hetki sitten uskonut, mutta totta se on. Olen nyt puolen vuoden sisään tehnyt raaka-ruokaa kolme kertaa.

Aloitin raaka-suklaalla (klik), etenin raaka-kakkuihin (klik) ja nyt olen jo kokeillut suolaisen raaka-ruuan valmistamista.





Tämä oli yksi parhaista. Avokadopiiras.  Tästä Mikakin piti.

Ja erittäin helppo tehdäkin. Aika yllätys. Tehdään toistekin. Säilyy hyvin ja toimii esim. duunissa iltapäivä-välipalana.




Perinteisempää, aika Lähi-itä-fiilistä edustavat  yrttipesto-tomaattisalaatilla ja cashew-pähkinöillä täytetyt suippopaprikat. Söin molemmat kuvauksen jälkeen lounaaksi.




Gluteiinittomat näkkärit on tässäkin blogissa jo nähty (klik), mutta nyt tein ne uunissa, uuniluukku raollaan, alle 40 asteen lämpötilassa. Näin ne ovat raaka-ruokaa.

Samalla aineisosaluettelossa voi tehdä näkkäreitä myös 100 asteessa, ei kestä niin kauan.....




Ja kaikkien raakaruokien äiti, gazpacho-keitto. Päälle vähän avokadon ja siemeniä, niin saadaan ruokaisuutta lisää.

Reseptit löytyy TÄÄLTÄ (klik) ja omat neuvot raaka-ruuan tekemiseen TÄÄLTÄ (klik).

Mitähän tästäkin vielä seuraa.....




3 kommenttia:

  1. Suolaiset raakajutut ovat hyviä:) Pidin kerran raakaillan eräälle ryhmälle ja oli enemmän suolaista kuin makeaa;D
    http://appelsiinejahunajaa.blogspot.co.il/2011/03/raw-ilta.html

    VastaaPoista
  2. Ihania värejä ja herkkuja :) gazpacho on kyllä niin hyvää, suosikkisoppa nyt taas kevään ja kesän korvilla .

    VastaaPoista