Mikä on parasta, mitä miehelle voi tarjota hänen syntymäpäivänään?
Olutta ja ruokaa. Tietysti.
Mika täytti vuosia viime viikolla ja kävimme syömässä erinomaisen Olut ja ruoka-menun ravintola Mechessä.
Alkuun tietysti vähän leipää ja olutta.
Alkuruuaksi lohta, marinoituja katkarapuja&punasipulia, quacamolea. Todella hyvää. ja vaaleaa Lervigin vehnäolutta seuraksi. Täydellinen,
Iloisesti yllättynyt syntymäpäiväsankarihan siinä!
Pääruokana pitkääääään haudutettua vasikanposkea, papuja ja valkopapupyreetä. Ja rapeaksi paahdettua parmankinkkua. Laitilan Tumma lager. Hyvää tämäkin.
Erikoiskiitos myös tarjoilijalle, hyvä ja kiinnostunut työstään. Tiesi kaiken ja jakoi tietojaan juuri oikealla tavalla.
Sitten oli vielä Comté-juustoa, karamellisoitua saksanpähkinää ja Laitilan Barley Wine. Kehoitan kaikkia oikeasti nauttimaan juustojen kanssa olutta, tuhdit alet ja IPAt, belgialaiset luostarityyliset oluet (Leffe, Chimay) sekä barley wine ovat usein parempi vaihtoehto kuin moni viini.
Jälkkäriksi suklaa&taatelikakkua ja Laitilan Imperiaali Stout. Kaikki meni, niin kuin kuvasta näkyy.....
Sitten vielä digestiiviolut Kloster 2012 vuosikertaa.
Oivallinen illallinen, kaiken kaikkiaan.
Ps. Olut ja ruoka-menu ravintolassa 18.2. asti. Viekää miehenne.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti