tiistai 3. joulukuuta 2013

Walking in New York


Tälläkin kertaa kävelimme. Ympäri New Yorkia.


Täältä lähdimme joka päivä. Asunnosta jonka vuokrasimme viikoksi East Villagesta AIRBNBn kautta.

Suosittelen asunnon vuokraamista. Oli ihanaa ja "oikeasti" newyorkilaista asua kämpässä, jossa oli  paloportaat istuskelua varten.Asuimme St.Marks Placella. Todella vilkas ja ihanan ravintolatäytteinen katu. Oli tatuointipaikkaa, omituisia sarjisliikkeitä ja muuta alakulttuuria. Hauskan värikkäästi pukeutuneita ihmisiä. Asunnottomia. Lasipiippuja. Elämää.Kävelimme ympäri East Villgea. Ja West Villagea.Katselimme hauskoja, perinteisiä leipomoita.  Kiva Knish Bakery.  Since 1910.Ihan kuin Sex in the Cityssä.

Joka paikassa terveellistä ja hyvää syötävää. Pinkberry.Söpöjä kukkia.


Ja hauskoja taideseiniä.East Villagen Standard-hotelli. Moderni ja kaunis.Tämä kauppa askarrutti minua koko matkan ajan, mitähän tuolla Seak&Destroy-kaupassa myydään?Ja sitten siirryttiin midtowniin.


Vähän korkeampaa taloa.


Liikennettä, siististi pukeutuneita ihmisiä. Ja vilinää.


Käytiin lämmitetelemässä 230 Fifth-baarissa. Huono baari, hyvä näköala (Huonoin Irish Coffee, minkä olen IKINÄ juonut. Tuli kahvimukissa. )


Joulukoristeet on jo esillä.Mika ei ollut käynyt Central Parkissa. Nyt käytiin.

Lyötiin femmat Central Parkin oravan kanssa.Rakastan Meatpacking Districtin High Linea. Kävimme siellä viimeksi häämatkalle kaksi vuotta sitten, (löytyy TÄÄLTÄ.) Nyt uudelleen.

Tuolla häämatkahotellimme, Standard sekin.  Oi.Kävelimme myös Union Parkille. Siellä on joka lauantain markkinat.Kiitospäivä oli lähestymässä, kalkkunat oli tarjolla.
Oikeaa, kirpeää omenasiideriä sai joka paikasta.Loppujen lopuksi palasimme aina oman asuntomme luo. Ylimpään kerrokseen, paloportaiden luo.

Rakastan New Yorkia. Rakastan.

3 kommenttia:

  1. Ihana kuvasaldo:-) mun juuret on osittain myös Nykistä sillä sen lisäksi että olen tuolla asunut nin toinen isoisäni syntyi ja vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Nykissä.

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia. kuume iski, pakko päästä!!

    VastaaPoista
  3. Voi, mulla on vielä niin paljon näitä. Ravintoloita ja shoppausta ja vaikka mitä!

    VastaaPoista