maanantai 16. joulukuuta 2013

Pastiksessa - messissä blogikaverit


Ennalta aavistamaton ja todella kiva osa bloggaamista on tavata blogikavereita. Näin kävi viime lauantaina Pastiksessa (kiva paikka, TÄÄLTÄ) Arabia&Iiittala&Fiskarsin kutsumana.

Ohjelmassa viinitastingia uusista Häberlin viinilaseista, jutustelua ja syömistä. Ihanaa.Minä hain melkein ekana buffasta....Uppomuna oli täydellinen. Vähän kiisteltiin, onko kelmussa tehty vai ei. Minähän en mitään siitä tiedä, en ole ikinä elämässäni tehnyt uppomunaa. Enkä varmaan teekkään.

Meille myös esiteltiin uudet Essence Plus lasit, jotka mahdollistavat hyvin saman viinin juomisen eri ruokien kanssa. Pienempi lasi tuo enemmän esiin juoman hapokkuutta, suurempi lasi taas täyteläisiä aromeja. Ei siis erikseen valko- ja punaviinilaseja.  Meillä tosin homma on toiminut näin kotona jo pitkään, Munkkisaaren residenssi kun on pieni, niin meillä ei ole kuin kaksia viinilaseja - pienempiä ja isompia.

Hienot lasit muuten.


Juustojakin oli. Jahuu.


Ja jälkiruokaa.

Kivaa oli tutustua taas uusiin bloggajakollegoihin ja morjenstaa vanhoja. En itse nyt enempää tästä kirjoita, koska lisää brunssista voi lukea esim. Sillasipuli-blogista (ekassa kuvassa näyn taustalla)Campasimpukasta sekä Hellan ja viinilasin välissä- blogista.

Heja blogikaverit!

3 kommenttia:

  1. Oli kyllä tosi mukava tavata taas. Nyt päästiin jutustelemaan ihan ajankin kanssa. Oikein leppoisaa joulun odotusta teidän perheelle!

    VastaaPoista