tiistai 4. kesäkuuta 2013

Shanghai Cowboyssa. Taas.


Viime viikonlopun yksioloni käynnistyi myöhäisellä illallisella Nellan kanssa. Mietittiin kivaa ruokapaikka, jossa ruoka on varmasti hyvää. No, Shanghai Cowboy on molempien suosikki.

Sinne siis. Taas uuteen lokaatioon, sillä paikka on siirtynyt Kasarminkadulta - Annankadun kautta - Adamsin tiloihin Erottajalle.


Rankan päivän jälkeen kylmä olut - Nella kävi Stockiksessa ja osti uuden paidan - jälkkärimojitot Groteskin terassilla - alkuruuat oli ihan parhaita.

Shangai Cowboy oli taas hyvä, mutta eri lailla. Olen käynyt paikassa monta kertaa (mm. täältä löytyy) ja aina tykännyt. Ruoka on ihanan raikasta ja fuusiohenkistä. Ja niin olivat alkuruuat nytkin.

Mutta. Pääruuat olivat muuttuneet; söimme Beetroot burritos naudanlihalla, maissimuhennoksella, juustolla ja paahdetulla salsalla sekä Wahaca Chicken Quesadilla, paistetulla kanalla, chipotlella, tomaatilla ja juustolla. Nämähän olivat sitten TODELLA  isoja. Ennen pääruuat olivat melkein yhtä pieniä kuin alkuruuatkin. Nyt olisimme pärjänneet yhdellä pääruualla. Jopa minä en jaksanut kaikkea. Hyi minä.

Lisäksi pääruuat olivat todella tuhteja. Ei ollut juustoa ja kermaista maissimuhennosta säästelty. Mutta hyviä ruuat olivat edelleen.

Olimme niin täynnä, että oli PAKKO mennä naapuriin Groteskin terassille mojitoille. Ainakin parille sellaiselle. Olé!


2 kommenttia:

  1. Hei, mie en tiedä onko tää hiukan hölömö kysymys, mutta voiko sinun blogia seurata bloggerin kautta? :D kun en löydä sitä kohtaa, mistä voisin liittyä lukijaksi, olisi helpompi seurata, kun saisin aina tiedon uuden postauksen tullessa. :)

    VastaaPoista
  2. Voi seurata, laitat vaan osoitteen siihen url-kenttään :)

    VastaaPoista