keskiviikko 8. toukokuuta 2013
Vanhan Torin kana&salviavoipasta
Ennen Fredantorilla oli ravintola Tori, jossa oli alkoholitarjoilua. Ja hemmetin hyvä kana&salviavoipasta.
Ravintolaa ja siellä tarjoiltua pastaa ei enää ole. Mutta onneksi samaa pastaa voi tehdä kotona.
Munkkisaaren kana&salviavoipasta
3-4 kanan rintafilettä suikaloituna, 1 pnt salviaa nypittynä, ainakin 4 rkl voita, oliiviöljyä, suolaa&pippuria, keitettyä pastaa, parmesania.
Sekoita salvia ja vähän suolaa&pippuria pehmeään voihin ja anna maustua. Paista kanat öljyn ja tämän voin seoksessa, lisää keitetty pasta pannulle ja sekoittele kunnolla. Lisää parmesania ja sekoittele.
Syö.
Helppoa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti