perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hartola on my mind


Kaikki Juhannukset on kivoja. Kaupunkijuhannukset lapsena. Juhannus Balilla. Juhannus viimeisillään takapihalla Punavuoressa.

Elämäni parhaat Jussit on kuitenkin aina Hartolassa Misun landella. Voi Misu, minkä teit, kun karkasit Kreikkaan?


Antimme Hartolan yhteisiin hetkiin on ollut moninaista, yksi yli muiden on kastike, jota voi laittaa mihin vaan, grilliin;perunoille, lihalle. kasviksille, kalalle ja aamuyöllä kylmälle makkaralle.

Grillikastike

 
3-5 rkl palmu tai fariinisokeria  
1dl tomaattipyrettä
2 dl Coca-Colaa
2 rkl Worchestershire-kastiketta
1 tl Tabascoa 
1/2 limen mehu
suolaa
pippuria

Kaada kulhoon tomaattipyre, lisää Coca-Cola ja mausteet. Sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan. (jos haluat kastikkeesta paksumman, hauduta sitä niin että saat haluamaasi paksuuden kastikkeeseen).



Hartola, I miss. you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti