keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Burgeria ja bissee


Burgeria ja bissee. Niin simppeliä, niin hyvää.  Joten kun sain Stockmannilta tilaisuuden kokeilla kotiin kannettuna Hannan suunnitteleman riistaburgerin raaka-aineet valmiiksi pakattuna tykötarpeineen, en paljon estellyt.

Ruokakassi tuli kotiin ja Mika viritti riistaburgerit, Luostari-juustolla, suolakurkulla ja puolukkamajoneesilla.  Katso ohje Hanna blogista. 






Koska saimme burgerikamat neljälle ja söimme ne kahden, toisesta kahdesta burgerista teimme oman versiomme, korvaamalla puolukkamajoneesin piparjuurimajoneesilla. Toimi!

Burgerin kanssa paras bisse on sellainen, jossa on vähän humalan terävyyttä, maltaan makeutta ja hieman ale-oluen hedelmäisyyttä. Tällä kertaa valitsimme "kellaristamme"  Swannay Breweryn Island Hopping Golden Alen. Raikas mutta hieman terävä humalointi jousti juuri oikein hampurilaisen kanssa, samalla kun oluen hedelmäisyys raikasti hampurilaisen tuhtiutta, hiilidioksidin huuhdellessa suupalan muiston suusta. Tykkäsin.

Kiitos ruuista Polarica ja oluesta Vesa!

2 kommenttia: