lauantai 17. joulukuuta 2016

Joululahja-vinkit - Jokaiselle jotain

Jos ei vielä ole ehditty kaupoilla käydä ja joulu kolkuttaa ovella, niin tässäpä lahjavinkit by me.

Jotain jokaiselle, sanon minä.
Kirja ovat yleensä hyviä lahjoja. Yksi kivommista keittokirjoista on Manuela Boscon Vegemaniaa - trendikästä kasvisruokaa helposti.  Kaikille jota kasvisruoka kiinnostaa.
Maailman kaunein kuusenkoriste Perobasta Fredalta ja joku hauska tuoksu, minulla tässä klassikkosuosikkini, Body Shopin Vanilja. Tyttökaverille, tyttöystävälle tai vaimolle.
Bissekirja, jolla koulutat itsesi olutasintuntijaksi. Amazonista.  Hänelle jota olut kiinnostaa. Pakko myös vihjata että oma bissekirjani, Niin Monta Olutta, on nyt tarjouksessa 9.90 euroa Adlibriksestä. Senkin avulla pääsee jo aika asiantuntijaksi :)
Isälle, isoisälle, miehelle, veljelle hieno pesukinnas Finlaysonin Tamminiemi-saunamallistosta. Kaunis ja hyödyllinen.
Oivaltava ja kieleltään soljuva kirja blogimaailmasta. (Tyttö)kaverille tai siskolle. Anna-Kaarina Hakkarainen Kristallipalatsi. Olen lukenut nyt jo kolme kertaa.
Olutta voi ostaa kaikille. Tässä yksi suosikeistani, Bryggeri Helsingin Rosé, kiinanruusuteellä maustettu olut. Tätä ei juuri nyt Alkosta saa(Bryggeri Helsingissä kyllä on), mutta muut hyvät maustetut oluet ovat Alkossa kyllä valikoimissa.  Juustojen kanssa mainioita.
Kaikille jotka pitävät matkustamisesta ja musiikista. Aivan mahtava Mad Music, Riku Rantalalta ja Tuomas Milonoffilta.  Saa sekä matkustushimon aikaan, että Spotifyn soittolistat uusiin ulottuvuuksiin.
Niin kaunis, kotimainen vihko Kansallismuseon museokaupasta. Museokaupat ovat parhaita, odotan jokaisessa museokäynnissä aina yhtä paljon kauppaanmenoa.  Tämä vihko menee koulu,- opiskelu- ja työkäyttöön kaikille.
Neljän baarimestarin monipuolinen ja hauska kirja suomalaisesta drinkkikulttuurista; Kotimainen Cocktail.  Kaikille jotka ovat olleet ravintolassa Suomessa töissä, tilaavat drinkkejä ravintotolassa tai taiteilevat niitä kotona.
Maailman kaunein pipo Ivana Helsingiltä. Lempimerkkini, voisin ostaa nettikaupasta KAIKEN! Tätä pipoa ei enää löytynyt netistä, mutta Ivana Helsingin lippulaivamyymälässä Uudenmaankadulla sitä vielä oli.Ihana, käytännöllinen ja luonnossa hajoava Ecoffee-take away-kuppi Ruohonjuuresta. 

Sitten jos haluaa tehdä joululahjat itse, voi kurkata pari vuotta vanhaan postaukseen TÄÄLLÄ.

Hyvät joulushoppailut!

1 kommentti:

 1. Hyvää päivää,

  Olemme laillinen ja hyvämaineinen rahanantaja. Me lainamme rahaa yksilöille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea, antavat lainoja ihmisille, joilla on huono luotto tai jotka tarvitsevat rahaa maksamaan laskujaan investoimaan liiketoimintaan. Joten etsit kiireellistä lainaa? Sinun ei tarvitse huolehtia, koska olet oikeassa paikassa tarjoamme lainoja alhaisella korolla 2%, joten jos tarvitset lainaa, olet vain odottaa ottavan yhteyttä meihin tämän sähköpostiosoitteen kautta: mobilfunding1999@gmail.com

  TARVITTAVAT LAINAVUUDEN TIEDOT

  1) Täydelliset nimet: ............
  2) Sukupuoli: .................
  3) Ikä: ........................
  4) Maa: .................
  5) puhelinnumero: ........
  6) Ammatti: ..............
  7) Kuukausitulot: ......
  8) Tarvittava laina: .....
  9) Laina-aika: ...............
  10) Lainan tarkoitus: ...........

  Kiitos

  VastaaPoista