tiistai 27. joulukuuta 2016

Juhlajuokaa uudeksi vuodeksi

Hyvinsyöminen ei todellakaan lopu jouluun. Meillä se jatkuu uudenvuoden aattona. Suku kasaan ja possua pöytään.

Unkarissa jostain syystä possu ja neliapila ovat uudenvuoden symboleita. Pöydässä on posliinipossuja neliapila suussa. Siksi ruuaksikin sopii possua.

Tämä salvialla ja parmankinkulla täytetty possufile löytyy erinomaisesta Teresa Välimäen ja Johanna Lindholmin Hyvää Joulua-kirjasta. Välipäiviä kun eletään, niin joulusta ei tarvitse vielä luopua.





Empä anna ohjetta, vaan kannattaa ostaa kirja, vaikka ensi vuodeksi. Se on täynnä hyvää ruokaa, sisustusvinkkejä, juomajuttuja ja muuta. Lisäksi uudessa painoksessa on hyvä ja kattava vegaanijouluosio.

Suosittelen. sekä safkaa että kirjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti