Vaikka seuraan jo tosi monia blogeja, aina on tilaa uudelle seurattavalle blogille, jos se on hyvä.
Tuttuni Sanna, joka on ammatiltaaqn ruokatoimittaja, pitää uutta kivaa blogia siskonsa kanssa, Kekäläisten Grilli. Löytyypä sieltä kirjoitus minustakin. (klik) Ja paljon muuta hyvää ja hyödyllistä. Kannattaa seurata.
Alla olevan kuvan jaan tässä, koska tuo kuvassa oleva, maailman IHANIN pulloavaaja on Sannan minulle antama. Plussaksi saatte hyvä voikkarireseptin.
Herkkuleipä oluen kyytipojaksi
(määrät per leipä)
3 palaa hyvää maalaisleipää, 3 siivua salamia, 2 siivua parmankinkkua, 1 tomaatti viipaleina, 1 keitetty kanamuna viipaleina, 2 viipaletta gryére-juustoa, voita, 1 rkl majoneesia, 2 oksaa rosmariinia
Tomaattihummus:
2 rkl valmista hummustahnaa, 2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja, suolaa ja pippuria
Valmista tomaattihummus sekoittamalla
ainesosat tehosekoittimella yhteen. Kokoa herkkuleipä laittamalla ensimmäisen
leipäviipaleen päälle tomaattihummusta ja salamia, sitten viipaloitua
kananmunaa. Päälle leipä jossa majoneesia ja rosmariinia, viipaloitua
tomaattia, juustoa ja parmankinkkua. Sitten voilla voideltu leipä
päällimmäiseksi.
Maista herkkuleivän kanssa raikasta
pale ale-olutta tai raikasta lager-olutta. Iltapalaksi ei huono. Eikä muutenkaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti