torstai 31. maaliskuuta 2016

Blogisuositus ja leipä oluen seuraksi


Vaikka seuraan jo tosi monia blogeja, aina on tilaa uudelle seurattavalle blogille, jos se on hyvä. 

Tuttuni Sanna, joka on ammatiltaaqn ruokatoimittaja, pitää uutta kivaa blogia siskonsa kanssa, Kekäläisten Grilli. Löytyypä sieltä kirjoitus minustakin. (klik) Ja paljon muuta hyvää ja hyödyllistä. Kannattaa seurata. 

Alla olevan kuvan jaan tässä, koska tuo kuvassa oleva,  maailman IHANIN pulloavaaja on Sannan minulle antama. Plussaksi saatte hyvä voikkarireseptin. 




Herkkuleipä oluen kyytipojaksi
(määrät per leipä)

3 palaa hyvää maalaisleipää, 3 siivua salamia, 2 siivua parmankinkkua, 1 tomaatti viipaleina, 1 keitetty kanamuna viipaleina, 2 viipaletta gryére-juustoa, voita, 1 rkl majoneesia, 2 oksaa rosmariinia

Tomaattihummus:
2 rkl valmista hummustahnaa, 2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja, suolaa ja pippuria

Valmista tomaattihummus sekoittamalla ainesosat tehosekoittimella yhteen. Kokoa herkkuleipä laittamalla ensimmäisen leipäviipaleen päälle tomaattihummusta ja salamia, sitten viipaloitua kananmunaa. Päälle leipä jossa majoneesia ja rosmariinia, viipaloitua tomaattia, juustoa ja parmankinkkua. Sitten voilla voideltu leipä päällimmäiseksi.


Maista herkkuleivän kanssa raikasta pale ale-olutta tai raikasta lager-olutta. Iltapalaksi ei huono. Eikä muutenkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti