sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Pieni keittiö ja uusi blenderi - Phillips Pro Blend 6


Asumme Punavuoren vieressä, Munkkisaaressa. Meillä on pieni asunto. Ja siksi pieni keittiö. Todella pieni. Ja kapea.Niin kuin näkyy.Siksi täytyy miettiä todella tarkkaan mitä keittiöön mahtuu. Meitä on yleensä neljä siellä ruokaa laittamassa, auttamassa, seurustelemassa ja leikkimässä. Ja joskus vielä enemmänkin jengiä.

Siksi meillä ei ole paljon keittiövekottimia: Ei kahvikeitintä, ei yleiskonetta, ei mikroa. Kahvikin tehdään mutteripannulla. Eli meillä on vain todella tärkeät keittiökoneet. Ennen jokaista hankintaa täytyy miettiä, mahtuuko kone keittiöön.Keittiön koneet ovatkin vedenkeitin, koska juon litroittain teetä. Leivänpaahdin, koska skidit pitävät aamulla paahdetusta leivästä. 


Ja uutena ihanan ihana blenderi. Phillips Pro Blend 6 700 Wn moottorilla. 

Voitin blenderin Phillipsin TäydellisiäAamuja-Instagramkisasta, kiitos siitä Phillips. 

Blenderi on todella hyvä. Olen nyt pyöräytellyt sillä lehtijuttuun raakakakkuja. Olen tehnyt smoothieta monta kertaa viikossa. Olen nauttinut sen avulla lauantai-illan pinacoladan. Toimii kun unelma ja murskaa kaiken sileän sileäksi. Koneessa on hyvä lasikannu ja monta säätömahdollisuutta smoothien teosta jääpalojen murskaamiseen. Pähkinät ja porkkanat menevät sileäksi helpolla.

Sanalla sanoen siis, suosittelen.

Ps. Hahaa, on meillä mehustinkin! Siitä enemmän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti