keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ravintola Pastorissa parhaan seuran kanssa


Tero oli käymässä Meksikosta ja loogisesti veimme hänet ravintola Pastoriin, jonka keittiö on inspiroitunut perulaisesta ruokakulttuurista. Ihan läheltä Meksikoa siis... :)Emme ole nähneet tällä porukalla ainakaan vuoteen. Tai neljään. Ja kun olemme kovia puhumaan huutamaan,  , niin aika värikästä oli. Ja viiniäkin meni.Kuulumiset piti vaihtaa, puhua koripallosta, skideistä, elämästä, tanssista, peleistä ja oluesta.

Tilasimme kaikki 8 ruokalajin menun ja omat viinit päälle. Ruoka oli ihan jees, mutta ei mitenkään wow. Jotkut annokset olivat todella hyviä, ja toiset taas kotikeittiötasoa. Ihanan rapeat kesäkurpitsatempurat saivat niin vähän majoneesia seurakseen, että pyysimme majoneesia kolme kertaa lisää. Tarjoilija-parka.

Ruoka oli hyvin kansainvälistä, enkä minä, eikä Tero (joka on käynyt Perussa) löytänyt monestakaan annoksesta mitään sinne viittaavaa. Jälkiruuan suklaa fondant oli taattua, eurooppalaista suklaajälkkäri, ihanan valuva. Sisustus on kiva, ruusukultaa ja kuparia on nyt kaikkialla. En valita, koska pidän niistä.


Drinkkejä on kehuttu, ja niin tehtiin meidänkin pöydässä. Tarjoilu vielä vähän hapuilee, mutta se on aina uuden paikan ongelma, korjaantuu ajan kanssa. Kaikki ravintolassa olivat ystävällisä ja palvelunhaluisia, se on tärkeintä. Kiva  henkilökunta.

Olutlistakin oli ruokaravintolaksi hyvä. Alkuun join erinomaisen perusIPAn tuusulalaiselta Maku-panimolta. Hyvä, sitrusmainen, juuri sopiva aperitiiviksi.

Viinilista oli aika tyyris, luulisi että rennossa, annoksia jaettavassa paikassa voisi olla myös edullisempi viinejä seurusteluun?


Pääasia oli että meillä oli tosi kivaa. Puhuttiin, huudettiin, syötiin, juotiin, halailtiin ja pussattiin.

Tero ja tytöt. Kuin 1990-luvulla.

2 kommenttia:

  1. KIvalta näyttää.Katselin yhtenä päivänä Pastorin ruokalistaa,enkä minäkään sieltä löytänyt ihan sen tapaista mitä söin Perussa(olin siellä kahteen otteeseen vuonna 2005 ,yhteensä lähes 2 kuukautta)

    VastaaPoista
  2. Niimpä. Ihan kiva mestari mutta vähän ylihintainen

    VastaaPoista