Tänään olen kokkaamassa tummasta suklaasta ja tuhdista portterista tätä suklaaherkkua (klik) Iloveme-messuilla klo 13 osastolla
7d31 Sun Speltin keittiössä. Namnam ja trallallaa. Tulkaa katsomaan!
Sen jälkeen kun sain maailman parasta suklaakakkua ravintola Passiossa ja selvisi että kyseessä oli suklaa-portterikakku, päätin, että minun on opittava tekemään samanlaista. Tämä näyttää lupaavalta. En muista pikaisen kirjakauppaselailun perusteella nähneeni sitä kirjassasi? Vai onko vastaus pulmaani siis sen sivuilla :-)
Sen jälkeen kun sain maailman parasta suklaakakkua ravintola Passiossa ja selvisi että kyseessä oli suklaa-portterikakku, päätin, että minun on opittava tekemään samanlaista. Tämä näyttää lupaavalta. En muista pikaisen kirjakauppaselailun perusteella nähneeni sitä kirjassasi? Vai onko vastaus pulmaani siis sen sivuilla :-)
VastaaPoistaOn se siellä, nimellä portterisuklaahurmos! Tänään teen vaan saman kookosöljyllä voin asemasta, nk. terveellisempi versio. (haha)
VastaaPoistaNäyttääpä tosi herkulliselta! Ja eikös vaan SunSpeltin osasto näytäkin hienolta? :-)
VastaaPoistaTosi hieno osasto oli!
VastaaPoistaNam,onpa ihanan näköinen kakkupala!
VastaaPoista