torstai 4. lokakuuta 2012

Hamburgers 2 way: Deluxe&Man.vs.Food!

Tämä kirjoitus on omistettu Punavuori Gourmet klubi etäjäsenelle, Harrille.

Koska Harri olisi nauttinut molemmista hampurilaisista yhtä paljon. Mutta eri syystä.


Hampurilainen Deluxe eli tryffelivoilla

Pihvi: 400 g hyvää rotukarjan jauhelihaa (jos haluat super deluxe, niin osta sisäfilettä ja raasta se jäisenä. Sulata raaste). Painele lihasta paksut pihvit. Paista pihvit korkeareunaisella pannulla voin ja öljyn seoksessa.

Tryffelivoi: 50 g huomeenlämpöistä voita, noin 3-4 rkl (tryffelipecorinoa tai ) parmesania, tryffeliöljyä pari tippaa tai oikeaa viipaloitua tryffeliä pieni siivu. Suolaa ja pippuria. Anna tekeytyä hetki.

Lisäksi hampurilaissampylät, paahdettua pekonia, hyvää cheddaria, salaattia, avokadoa, tomaattia, majoneesia.

Paaha sämpylät. Sivele tryffelivoita sämpylänpuolikkaille. Kokoa hampurilainen. Nauti kuninkaallisen Brooklyn-panimon alen kanssa.

Hampurilainen Man.vs.Food style

Pihvi: 400 g hyvää rotukarjan jauhelihaa, paksut viipaleet juustoa. Painele lihasta 4 kpl ohuita pihvejä. laita kahden pihvin väliin juustoviipale. Puristele pihvit reunoista yhteen. Paista pihvit korkeareunaisella pannulla voin ja öljyn seoksessa.

Lisäksi kaikki muu hampurilaiskama. Kokoa hampurilainen. Syö kylmän oluen ja chiliranskalaisten kera. Ja kun nautit sen, juusto purskahtaa sulana pihvin sisältä.  Adam Richman olisi onnellinen.

Mä söin deluxen ja Mika Man.vs.Food-version. Varmaan oli aika arvattavissa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti