lauantai 15. syyskuuta 2012

Pekonimajoneesi - hampurilaisella tai ilman



Pekoni ja majoneesi KUULUU hampurilaiseen. Ja kun ne yhdistää, molemmat maistuu ihan joka haukkauksella. Nerokasta.

Pekonimajoneesi

1 pkt pekonia, noin 1/2-1 dl majoneesia. Paahda pekoni todella rapeaksi kuivalla pannulla, niin että aloittaessa pannu on kylmä. Tämä on Anthony Bourdainin opettama kikka! Valuta pekoni ja leikkaa muruiksi. Sekoita majoneesiin.

(Hampurilaisessa kannattaa kokeilla, että laittaa mukaan myös avokadoa pekonimajoneesin kanssa. )

Pekoni on parasta mitä siasta saa.

Pssst vielä. Muista vastata lukijatutkimukseen, niin voit voittaa. Katso täältä.

2 kommenttia:

  1. Nam! tätä on pakko tehdä ensi viikonlopun brunssille :P

    VastaaPoista
  2. Mä tekisin sitä joka päivä, jos voisin...

    VastaaPoista