lauantai 22. syyskuuta 2012

Primulan burgeriviikoilla

Perjantaina käytiin syömässä korttelikapakassa koko perhe. Koska oli burgeri-viikot. Niillä mut saa mihin vaan.

Hyviä perusvaihtoehtoja lista täynnä.


Keittiömestari suosittelee lohihampurilaista, minä lammaspurilaista. Aina hyvä. Ja juomaksi Brooklyn American Ale. Hyvä sekin. Nella söi kasvishampurilaisen toissaviikolla ja tykkäsi kanssa. Mika söi pekonihampurilaisen medium miinus-pihvillä, aiettä!


ISO hampurilainen. Primula ei petä, ruoka on hyvää ja sitä on tarpeeksi. Jos joku ei halua hampurilaista, niin Caesar-salaatti on tosi jees.

Primula on muuten myös siitä hyvä ravintola, että sinne voi hyvin mennä lasten kanssa. Perjantai-iltanakin oli samaan aikaan 4 perhettä pienillä lapsilla syömässä, ja henkilökunta suhtautui kaikkiin tosi kivasti; lasten-annosten jako onnistuu, pienet lasit mehua ja henksu osaa väistellä pieniä jalkoja ja käsiä. Lisäksi lasten nälkää lievittää leipä-pöytä ja piirtäminen, joihin kamat löytyy ravintolasta. Samalla minä ehdin selata lehdet ja juoda vähän olutta.

Burgeriviikot on Bakerssissa ja Primulassa 14.10. asti.

Ps. Mun annoksen kokki oli vaan hajamielinen ja unohti että olin pyytänyt majoneesin erikseen, se vähän harmitti. Mutta kokki-poika, annan sulle anteeksi, kaikilla on huonoja päiviä!


Ps2. Näin meidän aat liikkuu kun kuse on ruuasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti