maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pyhän perinteinen lihamarinadi


Pyhän pääsiäinen on jo perinne.




Ihana ilma. Pitkiä laskuja.




Kylmää olutta.




Paljon tuttuja!!

Ja Pääsiäis-illallinen, pääosassa marinoitu paahtopaisti pihveinä!

Mikan perinteinen marinadi on helppo: Otetaan takuumurea 1,5 kg pippuroitu paahtopaisti. Sekoitetaan marinadiin pippuria, rosmariinia, punkkua, valkosipulia ohuina viipaleina, suolaa ja öljy. Annetaan paistin virua puoli pvää.

Ja tällä kertaa, koska meillä ei ollut uunia, Mika leikkasi takuumurean paahtopaistin parin sentin paksuisiksi pihveiksi, paistoi pinnat ja työnsi pihvit mikroon pariksi minuutiksi lopuksi. Tuli TODELLA hyvää ja mureata.

Helppoa, eikö?

2 kommenttia:

  1. No niimpä...onnex Mika kertoi mikrottamisen vasta jälkikäteen.Mutta ihanan mureaa ja hyvää oli!

    VastaaPoista